پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۱۹

گوهرگانی خبرداد:

یک واحد متخلف کشتارگاهی طیور در گچساران پلمپ شد

یک واحد متخلف کشتارگاهی طیور در گچساران پلمپ شد

یاسوج - رییس اداره دامپزشکی شهرستان گچساران از پلمپ و تعطیلی یک واحد کشتارگاهی طیور در این شهرستان به علت تخلفات بهداشتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا گوهرگانی گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های سازمان دامپزشکی و به منظور حفظ بهداشت عمومی جامعه و سلامت شهروندان اداره دامپزشکـی شهرستان گچساران پس از تشدید نظارت های بهداشتی واخطارهای لازم، یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور را به علت تخلفات بهداشتی پلمپ کرد.

وی افزود: با توجه به وجود نواقص بهداشتی مورد نظر دامپزشکی و فقدان التزام مدیریت کشتارگاه به رعایت قوانین، مقررات و ضوابط دامپزشکی با هماهنگی مرجع قضایی از فعالیت این کشتارگاه جلوگیری شد.

گوهرگانی اظهار داشت: با وجود تذکرات شفاهی و کتبی در خصوص مشکلات بهداشتی و رفع نشدن نواقص موجود، اداره دامـپزشکی بر اساس مسوولیت های قانونی در راستای تامین سلامت مردم اقدام به پلمپ کشتارگاه طیور کرد.

وی به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید مرغ کشتار روز بسته بندی شده به مشخصات کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضای محصول توجه نموده و از خرید مرغ زنده خودداری کنند.

کد خبر 2563802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha