پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ آبان ۱۳۸۴، ۱۴:۵۳

استاندار تهران در پايان نشست مشترك با فرماندهان و مسئولان بسيج تهران:

مردم دولت جديد را با رويكرد به فرهنگ بسيجي انتخاب كردند

مردم دولت جديد را با رويكرد به فرهنگ بسيجي انتخاب كردند

كامران دانشجو استاندار تهران گفت: مردم دولت جديد را با رويكرد به فرهنگ بسيجي انتخاب كردند و اين دولت مي خواهد عدالت را گسترش دهد و با فساد مبارزه كند و وقتي مردم اين فرهنگ را انتخاب كردند، به اين معناست كه ما داراي 70 ميليون بسيجي شديم.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، استاندار تهران در پايان نشست مشترك با فرمانده نيروي مقاومت بسيج تهران بزرگ، درباره ويژگي هاي هفته بزرگداشت بسيج امسال به خبرنگاران از فرهنگ بسيج به عنوان فرهنگ ايرا و خدمت گذاري، شهادت و صبر و تلاش ياد كرد .

و افزود: پوشيدن لباس بسيجي يك افتخار است اما بالاتر از آن داشتن فرهنگي بسيجي، يعني انتظار براي حكومت عدل الهي است و شاخصه هايي مانند صبر، تدبير، عشق به ملت و قلب توام با مهدويت و غيره دارد كه تمامي آن ها در راستاي نهضت انبياء قرار دارند

فرمانده منطقه مقاومت بسيج تهران بزرگ نيزگفت: تجليل از بسيجيان نمونه و نخبه، افزايش سطح آگاهي هاي بسيجيان، توجه به بسيج دانش آموزي و خواهران، ارتقاء سطح مديريتي بسيجيان، تامين اعتبار پرداخت 110 ميليارد ريال وام به بسيجيان و تكريم از امامان جماعت مساجد كه همكاري خوبي در انسجام بخشيدن به بسيج داشته اند از جمله ويژگي هاي هفته بسيج امسال است.

سردار آقامير تاكيد كرد: اين منطقه در پي معرفي بسيج از نگاه حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري است تا نگاه به بسيج در جامعه تغيير و بهبود يابد.

وي افزود: امروز بسيج وظيفه دفاع از باورها اعتقادات و آنچه كه از شهداء باقي مانده است را دارد و در اين راستا تاكنون تعاملات خوبي را با دستگاههاي مختلف كشور از جمله توسعه فضاي سبز طرح كمربندي تهران و كمك در جهت مدرسه سازي داشته است.

حجت الاسلام موسوي نماينده ولي فقيه در منطقه مقاومت بسيج تهران بزرگ نيز در سخناني به شاخصه هاي بسيج كه ماهيت آن را تشكيل مي دهند اشاره كرد و گفت: وام دار و مرهون هيچ فرد يا گروهي نبودن، ولايت مدار بودن و حلقه وصل همه مومنين از شاخصه هاي مهم بسيج و بسيجي بودن است و از آنجايي كه بسيج مظهر خدمت است هميشه آماده خدمت رساني خالصانه به آهاد جامعه است.

وي سپس وظايف حوزه نمايندگي در سپاه و بسيج را شناسايي تشخيص و افزايش ظرفيت دين و مراقبت و محافظت از اين ظرفيت ها عنوان كرد و افزود: در اين راستا نشست هاي سياسي و عقيدتي، انسجام بخشيدن به تمام نخبگان و نيروهاي علاقمند به فرهنگ دين و غيره انجام مي شود و در هفته بزرگداشت بسيج نيز حضور موثر بسيج طلاب در رزمايش تجليل از اهل قلم بسيجي و هاديان ممتاز سياسي صورت مي گيرد.

کد خبر 256388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha