پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ آبان ۱۳۸۴، ۱۸:۱۷

قائم مقام صدا و سيما اعلام كرد:

برنامه‌ريزي و تلاش عمومي براي دستيابي به ماهواره مستقل رسانه‌اي

قائم مقام سازمان صدا و سيما خواستار برنامه ريزي و تلاش عمومي براي دستيابي كشور به ماهواره مستقل رسانه اي شد .

به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر" به نقل از اداره كل روابط عمومي صدا و سيما، مهندس محمد هنردوست قائم مقام سازمان در جلسه شوراي برنامه ريزي براي مخاطبان ايراني خارج از كشور با تاكيد بر اينكه جنگ رسانه اي وارد مرحله نويني خواهد شد گفت: "تعطيلي شبكه سحر در فرانسه و تغيير مشكوك فركانس كانال آمريكاي شبكه جام جم شواهدي از تحرك دشمن براي جلوگيري از تاثير رسانه اي نظام اسلام بر افكار عمومي جهاني است و امروز زيبنده نظام اسلامي و ملت بزرگ ايران نيست كه با نداشتن ماهواره مستقل اختيار ارسال پيام انقلاب اسلامي در دست دشمنانمان باشد. از اين رو لازم است دولت و مجلس با تامين اعتبار لازم هزينه خريد و توليد ماهواره مستقل رسانه‌اي را براي كشور فراهم سازند."

هنردوست با تاكيد بر اينكه امروز ديپلماسي رسانه‌اي مفهومي جديد ولي جدي و موثر در تحولات بين‌المللي است و با منافع ملي كشورها ارتباط مستقيم دارد گفت: "اگر مي خواهيم در جنگ رسانه اي پيروز شويم بايد امكانات و لوازم و ابزار آن را فراهم كنيم."

عضو شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور با اشاره به تنگناهاي مالي رسانه ملي اظهار داشت: "با رابطه خوب و صميمي كه بين صدا و سيما با مجلس هفتم و دولت نهم وجود دارد اميدوارم رسانه ملي بتواند گام‌هاي موثري در راستاي وظايف خود بردارد."

وي همچنين در اين جلسه از گرايش نسل سوم ايرانيان خارج از كشور به ايران دوستي و اسلام خواهي و تازه نفس بودن دولت به عنوان دو فرصت كم نظير براي برنامه ريزي و كار جدي نام برد و افزود: "از مهم‌ترين وظايف رسانه ملي در اين عرصه، مهندسي عوامل محركي است كه بتواند انگيزه‌هاي لازم را براي ايرانيان خارج از كشور تقويت كند و به هم ذات پنداري بين ايرانيان در داخل و خارج از كشور منجر شود."

کد خبر 256399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha