پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۵۲

ستاری:

روش‌های پژوهشی ما در گذشته اشتباه بوده است

روش‌های پژوهشی ما در گذشته اشتباه بوده است

قم - معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: روش‌های پژوهشی ما در گذشته اشتباه بوده است و متاسفانه نتوانسته‌ایم در این زمینه خوب كار كنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، سورنا ستاری امروز در دیدار با آیت‌الله جوادی‌آملی گفت: موضوع اقتصاد دانش بنیان امر بسیار مهمی است كه در این زمینه تلاش جدی داریم.
وی گفت: در گذشته روش های پژوهشی ما اشتباه بوده است و نتوانستیم موفق عمل كنیم و وابستگی به نفت مشكلات بسیاری را برای ما ایجاد كرده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به موضوع علوم انسانی گفت: ما در علوم انسانی و تجاری سازی آن مشكل داریم، از اسباب بازی گرفته تا چیزهای دیگر بلد نیستیم كه تجاری سازی كنیم و در این زمینه ستادهایی را راه‌اندازی كرده‌ایم.

ستاری بیان داشت: یك حوزه دیگر كه تلاش می‌كنیم این است كه چگونه بتوانیم دانشجویان و جوانان خود را پرورش دهیم تا وابسته نباشند.

وی گفت: برای رسیدن به این كارها كمك گرفتن از حوزه مهم بود كه در این زمینه كمیته‌ای را تشكیل دادیم و امیدواریم با همكاری حوزه و نخبگان حوزوی به نتایج مطلوبی برسیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان داشت: الان در بازار امام رضا(ع) مشهد سالی ۵۰۰ میلیارد تومان محصولات چینی به عنوان سوغات فروخته می‌شود و ما با وجود این همه پژوهشگران و محقق و دانشمند نتوانستیم یك سوغات تهیه كنیم و به مردم ارائه دهیم.

ستاری تصریح كرد: امیدواریم كه با كمك حوزه در راستای این كارگروه مشترك به نتیجه مطلوبی برسیم تا علم را ارتقا دهیم و این موضوع را دنبال خواهیم كرد.

کد خبر 2565658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha