گودرز کریمی فر در گفتگو با خبرنگار مهر به برنامه های هفته معلم در استان اشاره کرد و اظهار داشت: تقدیر از معلمان نمونه، تجلیل از خانواده های شهدای فرهنگی و فرهنگیان ایثارگر و جانباز و همچنین تجلیل از پایه گذار آموزش و پرورش در لرستان از جمله این برنامه هاست.
وی با اشاره به اینکه فرهنگیان نمونه استان در ۱۶ اردیبهشت ماه با مقام معظم رهبری دیدار خواهند کرد افزود: دیدار فرهنگیان استان با نماینده ولی فقیه در لرستان و تجلیل از مدیرکل آموزش و پرورش لرستان بعد از انقلاب از دیگر برنامه های هفته بزرگداشت مقام در استان خواهند بود.
معلم اساسی ترین عامل برای تحقق اهداف آموزشی است
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان معلم را پرورنده روح و روان و معلمی را هنر دانست و بیان داشت: امام راحل در خصوص مقام معلم فرمود معلم امانت داری است که امانت او انسان است و مقام معظم رهبری نیز وظیفه معلم را هدایت، رهبری و تربیت پیامبر گونه می داند.
کریمی فر با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) فرموده اند که من معلم برانگیخته شده ام اضافه کرد: در قرآن به صراحت به برتری معلمین اشاره شده است.
وی با بیان این مطلب که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به دو عنصر معلم و محصل توجه ویژه ای شده است عنوان کرد: اساسی ترین عامل برای تحقق اهداف آموزشی شخص معلم در صف اول نظام تعلیم تربیت است.
کوشیدن، جستن، یافتن و هرگز تسلیم نشدن راز موفقیت آموزش و پرورش است
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به نام "همدلی و هم زبانی دولت و ملت" نامیده شده است اگر بخواهیم آموزش و پرورشی موفق داشته باشیم به تعامل و وحدت بین آموزش و پرورش و سایر دستگاه های حقیقی و حقوقی نیاز داریم.
کریمی فر سه عنصر مرز ورزی، دل ورزی و دست ورزی را برای ارتقاء آموزش و پرورش ضروری دانست و گفت: مرز ورزی به معنای اندیشه های ناب بوده که بایستی اندیشه اعتقادی و معنوی در درون معلمان و دانش آموزان ایجاد شود.
وی دل ورزی را به معنای انگیزه های قوی و داشتن امید دانست و افزود: دست ورزی نیز به معنای اراده های محکم است و بر این باوریم که کوشیدن، جستن، یافتن و هرگز تسلیم نشدن راز موفقیت و توسعه آموزش و پرورش است.
رفع مشکل معیشتی فرهنگیان از اولویت های وزیر آموزش و پرورش است
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان رفع مشکل معیشتی فرهنگیان را از اولویت های وزیر آموزش و پرورش دانست و بیان داشت: علی اصغر فانی در هیئت دولت برای رفع مشکلات معیشتی فرهنگیان پیگیری کرده بطوریکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از پی گیری های ایشان توسط هیئت دولت به تصویب رسید و در ماه های آینده اجرایی خواهد شد.
کریمی فر ادامه داد: در این طرح به حقوق معلمان از ۱۶۰ تا ۶۰۰ هزار تومان اضافه خواهد شد و تمام شاخص های رتبه بندی معلمان توسط خود آن ها مطرح می شود.
وی به استخدام حدود پنج هزار معلم در آموزش و پرورش طی سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: سهم لرستان از این تعداد ممکن است بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ نفر باشد بطوریکه اولویت استخدام با مربیان پیش دبستانی و فرزندان فرهنگی دارای مدرک بالاتر از دیپلم خواهد بود.
جایگاه آموزش و پرورش لرستان در کسب رتبه های تک رقمی از رتبه ۳۱ به ۳ کشوری رسید
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از پرداخت تمامی مطالبات فرهنگیان ظرف ماه های آینده خبر داد و عنوان کرد: آموزش و پرورش لرستان در سال گذشته و سال جاری توفیقات خوبی داشته است.
کریمی فر به ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش استان در کسب رتبه های تک رقمی از رتبه ۳۱ به ۳ کشوری اشاره کرد و افزود: کسب رتبه عالی پروژه مهر در سطح کشور که در ۱۵ سال اخیر بی نظیر بوده و کسب رتبه سوم جشنواره خوارزمی در سطح کشور از دیگر توفیقات آموزش و پرورش لرستان است.
وی تصریح کرد: برگزاری طرح اردوهای مطالعاتی در ایام نوروز برای ارتقاء رتبه های کنکور تک رقمی و دو رقمی، تولیدی کردن هنرستان ها با محوریت هنرستان های فنی و کار و دانش و اجرای طرح شتاب بخشی به سوادآموزی برای ریشه کردن بیسوادی در دو سال اخیر از اقدامات آموزش و پرورش لرستان است.
۸۰ درصد کتابخانه های کلاسی در لرستان تجهیز شدند
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان اضافه کرد: پوشش تحصیلی یک دانش آموز در یک مدرسه به خاطر انسداد موانع بیسوادی، برگزاری آزمون از ۵۰۰ مدیر آموزشگاه برای ارتقاء کیفیت و مدیریت آموزشگاهی و تهیه بانک اطلاعات فرهنگی برای شناخت فرهنگیان مولف از دیگر اقدامات آموزش و پرورش لرستان طی سال گذشته بوده است.
کریمی فر به اجرای طرح تجهیز کتابخانه های کلاسی اشاره کرد و گفت: با حمایت استاندار لرستان تقریبا ۸۰ درصد از این کتابخانه ها تجهیز شدند.
وی بیان داشت: ۲۵ هزار از دانش آموزان لرستانی طی سال گذشته در طرح راهیان نور شرکت کردند و لرستان رتبه دوم کشوری را در این زمینه به دست آورد.
مجهزترین خانه معلم غرب کشور طی دو ماه آینده در لرستان راه اندازی می شود
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از راه اندازی مجهزترین خانه ژیمناستیک غرب کشور در لرستان خبر داد و افزود: همچنین مجهزترین خانه معلم غرب کشور طی دو ماه آینده در لرستان و با امکاناتی نظیر استخر، سونا و ... راه اندازی خواهد شد.
کریمی فر با بیان اینکه یکی از سیاست های ما در آموزش و پرورش لرستان کشف استعدادیابی دانش آموزان و معلمین است اضافه کرد: برگزاری جشنواره نوجوان سالم یکی از اقدامات آموزش و پرورش در راستای تقویت دانش آموزان در مقابل آسیب های اجتماعی است.
وی عنوان کرد: آموزش و پرورشی موفق خواهد بود که فردای آن بهتر از امروز و امروزش بهتر از دیروز باشد لذا همه تلاش ما بر این است که آموزش و پرورشی پیشرو و پیشتاز داشته باشیم.
نظر شما