پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۳۱

سواد کوهی:

سارقان صندوق‌ های صدقات اصفهان بیشتر غیرمعتادان هستند

سارقان صندوق‌ های صدقات اصفهان بیشتر غیرمعتادان هستند

اصفهان- معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) اصفهان گفت: سارقین صندوق‌های صدقات اصفهان بیشتر از غیر معتادین هستند و بیش از ۹۰ درصد از سرقت‌ها توسط مردها انجام می‌‌‌‌‌گیرد.

بهرام سواد کوهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سرقت صندوق های صدقات به دو صورت انجام می گیرد و برخی از سارقان پول را از داخل صندوق برداشت می کنند و برخی با آسیب زدن به صندوق، صندوق را به سرقت می‌برند.

وی بیان داشت: تجهیز صندوق های صدقات به دوربین‌ به دلیل هزینه بر بودن و نیز وجود ۱۲ هزار صندوق بزرگ صدقات در سطح استان اصفهان  امکانپذیر نیست.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) اصفهان خاطرنشان کرد: راه هایی را برای کاهش سرقت از صندوق‌های صدقات از جمله نصب صندوق ها در معابر پرتردد و روشن برای پیشگیری از سرقت صندوق ها در نظر گرفته ایم.

وی اعلام کرد: هر ماه تقریبا دو نفر به دلیل سرقت از صندوق های صدقات راهی دادگاه می شوند.

سوادکوهی با اظهار اینکه بیشترین سرقت ها در محلات پائین شهر و اماکنی که آسیب های اجتماعی بیشتر است، مشاهده شده ، ادامه داد: بیشترین دلیل سرقت فقر اقتصادی سارقان است.

وی افزود: با گروه دیگری از سارقان هم مواجه ایم که به صورت کاملا حرفه ای عمل می کنند و خود را به نام کارمند کمیته امداد امام (ره) اصفهان معرفی و به بهانه تعویض صندوق ، اقدام به سرقت می کنند.

کد خبر 2566580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha