پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۲۱

سفیر سابق آمریکا در سوریه:

واشنگتن بشار اسد را بهترین گزینه برای نظام فعلی سوریه می‌داند

واشنگتن بشار اسد را بهترین گزینه برای نظام فعلی سوریه می‌داند

سفیر سابق آمریکا در سوریه در گفتگویی اعلام کرد که در واشنگتن اعتقاد بر این است که بودن رئیس جمهوری سوریه و نظام فعلی آن بهترین گزینه در این کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رابرت فورد سفیر سابق آمریکا در سوریه در گفتگو با سی.ان.ان اعلام کرد: در واشنگتن صحبت از این است که بودن بشار اسد و نظام آن بهترین گزینه در میان گزینه های بد است.

وی گفت: نظام سوریه در حال حاضر در موضع دفاعی قرار دارد به طوری که ما طی سال های گذشته به ویژه دو سال قبل شاهد این مسئله نبودیم.

رابرت فورد مدعی شد که گروه های مسلح در سوریه در حال حاضر تحت فرماندهی بزرگتر با یکدیگر متحد شده اند، بسیاری از این گروهها آمادگی ورود به گفتگوهای سیاسی را دارند اما جبهه النصره برای تحقق دستاوردهای نظامی به طور کامل تلاش می کند.

وی درباره حمایت غرب از گروه های مسلح و تروریستی در سوریه گفت: برای آمریکا در حال حاضر مهم است که واقعا همکاری و هماهنگی نزدیکی میان ترکیه، عربستان سعودی و قطر در راستای حمایت از گروه های غیر تروریستی در سوریه وجود داشته باشد و از جمله این حمایت ها ارسال تجهیزات نظامی از جمله موشک های ضد تانک است.

کد خبر 2568680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha