پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آذر ۱۳۸۴، ۱۳:۵۲

فردا :

همايش "سنجش از دور و توسعه پايدار با محوريت ماهواره سينا 1" برگزار مي شود

همايش "سنجش از دور و توسعه پايدار با محوريت ماهواره سينا 1" فردا در مركز همايش هاي صنايع الكترونيك ايران برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، مهندس "مهدي نصيري" دبير همايش "سنجش از دور و توسعه پايدار با محوريت ماهواره سينا 1" با اشاره به اهداف برگزاري اين همايش افزود : آشنايي بيشتر مجامع علمي و دانشگاه ها با سيستم هاي فضايي و اهميت آن و جذب نخبگان علمي و راهنمايي و استفاده از آنها در صنعت فضايي كشور از مهمترين اهداف ما در برگزاري اين همايش است.

وي اظهار داشت : ارتباط بيشتر صنعت فضايي با دانشگاه، ترغيب دانشگاه ها و مراكز علمي به انجام پروژه هاي فضايي و حمايت و تشويق مجريان از پروژه هاي فضايي نيز از ديگر اهدافي است كه مي توان به آن اشاره كرد.

نصيري از "فضا گامي به سوي توسعه پايدار"، "راه طي شده و چشم انداز آينده و ماهواره سينا 1"، "سيستم هاي فضايي"، "مديريت سيستم هاي فضايي" و "نقش دولت و نيازمندي هايي حركت صلح آميز در برنامه هاي فضايي" به عنوان محورهاي اين همايش يك روزه نام برد.

وي خاطرنشان كرد : هفته جهاني فضا هر ساله در ماه اكتبر برگزار مي شود اما امسال بنا به درخواست كشورهاي مسلمان به پس از ماه رمضان موكول شد و بنا بر اين پيشنهاد هفته جهاني فضا در كشورهاي مسلمان در تاريخ 28 آبان تا 4 آذر ماه برگزار مي شود.

دبير همايش سنجش از دور و توسعه پايدار با محوريت ماهواره سينا 1، يادآور شد : روزهاي اين هفته به ارگان هاي مختلفي از جمله سازمان فضايي ايران و صنايع الكترونيك ايران به دليل فعاليت هايي انجام شده در پرتاب اولين ماهواره، اختصاص داده شده است.

وي به مدعوين اين همايش اشاره كرد و اظهار داشت : مدعوين اين همايش از اساتيد دانشگاه ها، مراكز مرتبط با سازمان هاي فضايي ايران و دانشجويان دانشگاه هاي علم و صنعت، خواجه نصير، تهران، صنعتي شريف، اميركبير، مالك اشتر، امام حسين ( ع )، دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات هستند.

نصيري تصريح كرد: همچنين ميزگردي با حضور روساي دانشگاه هاي خواجه نصير و جامع علمي - كاربردي و محققين فعاليت هاي فضايي در خاتمه اين همايش برگزار مي شود. 

کد خبر 256918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha