پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۲۴

اوباما در دیدار با بارزانی مدعی شد:

آمریکا به حمایت از یک عراق متحد، فدرال و دموکراتیک پایبند است

آمریکا به حمایت از یک عراق متحد، فدرال و دموکراتیک پایبند است

دولت واشنگتن بار دیگر از لزوم همکاری بین همه گروه های عراقی سخن گفته و بر ادامه حمایت از کردها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت، «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا روز گذشته با «مسعود بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق ملاقات کرد. در این دیدار که با حضور «جو بایدن» معاون رئیس جمهور آمریکا صورت گرفت، طرفین بر ادامه مبارزه با داعش تاکید کرده و از اتخاذ تدابیری سخن گفتند که به ادعای ایشان پاسخگوی رفع نیاز مردم عراق و همکاری همه گروه های جامعه باشد.

در ادامه، باراک اوباما بر حمایت قوی و مداوم آمریکا از مردم و اقلیم کردستان عراق تاکید کرد. علاوه بر این، دولت واشنگتن بار دیگر مدعی شد که در چارچوب توافق راهبردی امنیتی، پایبندی خود را به دفاع از یک عراق متحد، فدرال و دموکراتیک -همانگونه که در قانون اساسی این کشور آمده است- تضمین خواهد کرد.

در این میان، بارزانی هم از آمریکا به دلیل تامین کمک نظامی برای پیشمرگه های کرد قدردانی کرد.

در بیانیه پایانی این نشست بر اهمیت تحکیم روابط میان بغداد - اربیل و پایبندی به ادامه حمایت از آوارگان عراقی تاکید شده است.

کد خبر 2569830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha