پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۴۸

مدیر کمیته رفاهی در گفتگو با مهر:

۱۰۰ هزار بن‌کارت خرید کتاب تحویل دانشجویان شد

۱۰۰ هزار بن‌کارت خرید کتاب تحویل دانشجویان شد

مدیر کمیته رفاهی و هماهنگ کننده نهادهای همکار در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران از مراجعه ۱۰۰ هزار نفر از دانشجویان به شعب بانک صادرات و تحویل بن‌کارت های الکترونیک خرید کتاب به آنها خبر داد.

نیکنام حسین پور مدیر کمیته رفاهی و هماهنگ کننده نهادهای همکار در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره میزان بن‌کارت های توزیع شده میان دانشجویان و طلابی که برای خرید کتاب از این نمایشگاه ثبت نام کرده اند، گفت: تا این لحظه که در حال سپری کردن روز نخست نمایشگاه کتاب هستیم حدود ۱۰۰ هزار نفر از دانشجویان و طلاب به شعب مختلف بانک صادرات در نقاط مختلف کشور مراجعه و نسبت به دریافت بن‌کارت الکترونیک خرید کتاب خود اقدام کرده اند.

۸۵ درصد کارتخوان ها تحویل غرفه داران شده است

وی همچنین در خصوص تجهیزاتی که برای فعالیت ناشران در نمایشگاه در اختیارشان قرار گرفته است، گفت: تاکنون حدود ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه کارتخوان به ناشران تحویل شده که با توجه به تعداد دستگاههای تخصیص یافته به ناشران حاضر در نمایشگاه امسال، می توان گفت حدود ۸۵ درصد از کارتخوان ها تحویل غرفه داران شده است.

حسین پور با اشاره به اینکه شبستان محل استقرار ناشران عمومی به دلیل برپایی نمایشگاه مصالح ساختمانی تا روز ۸ اردیبهشت، چند روز دیرتر تحویل ناشران حاضر در این بخش شده است، یادآور شد: ۱۵ درصد باقیمانده کارتخوان ها مربوط به سالن شبستان است که این دستگاهها هم به مرور تحویل غرفه داران خواهد شد.

مدیر کمیته رفاهی و هماهنگ کننده نهادهای همکار در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران همچنین از دواقدام شرکت «آسان پرداخت» که در خصوص تامین شبکه اطلاعات موبایلی و ارتباطی با نمایشگاه همکاری دارد، سخن گفت و یادآور شد: این شرکت با شرکت «شاپرک» از زیرمجموعه های بانک مرکزی قراردادی منعقد کرده که طبق آن متعهد شده ارتباطات ماهواره ای را در نقاط مختلف مصلی تسهیل کند تا ناشران برای استفاده از دستگاههای کارتخوان دچار مشکل نشوند. اقدام دیگر برقراری یک خط ارتباطی اینترنتی به همین منظور است تا در صورت بروز هر گونه مشکل در استفاده از دستگاه های پوز (کارتخوان)، غرفه داران از یک لاین دیگر برای برقراری خط ارتباط استفاده کنند.

فعالیت اغذیه فروشی ها تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی است

حسین پور در خصوص نحوه نظارت بر فعالیت اغذیه فروشی ها در نقاط مختلف نمایشگاه کتاب تهران، گفت: غرفه های اغذیه فروشی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی و با هماهنگی کمیته رفاهی و هماهنگ کننده نهادهای همکار در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران فعالیت می کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، با متخلفان مطابق آیین نامه برخورد خواهد شد.

 

 

 

کد خبر 2569973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha