پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ آذر ۱۳۸۴، ۲۱:۳۴

طي حكمي از سوي رئيس جمهور ؛

عبدالمجيد رياضي دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات كشور شد

رييس جمهور با صدور حكمي، مهندس عبدالمجيد رياضي را به سمت دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات كشور منصوب كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، متن كامل حكم آقاي احمدي نژاد بدين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

جناب آقاي مهندس عبدالمجيد رياضي

به استناد بند ب ماده 4 قانون وظايف و اختيارات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و پيشنهاد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و با توجه به تعهد و سوابق علمي و تجربي كه داريد، جنابعالي را به عنوان دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات كشور منصوب مي نمايم. اميد است با اتكال به خداوند متعال و جلب مشاركت صاحب نظران اين حوزه و بخش ها و نهادهاي مرتبط، دبير خانه شورا را فعال و با تلاش و جديت، كاربرد هرچه بيشتر فناوري اطلاعات را در كشور فراهم نماييد.

بديهي است استفاده صحيح و سريع از اين فناوري، مي تواند از يك طرف ابزاري براي پيشرفت و تعالي كشور، خدمت رساني بهتر به مردم و برقراري عدالت اجتماعي باشد و ازطرف ديگر زمينه اشتغال جوانان در كسب و كارهاي جديد را فراهم آورد. توفيق جنابعالي را از خداوند متعال خواستارم.

کد خبر 257636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha