پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۰۴

هاشمی تاکید کرد:

تامین ایمنی مردم در اولویت/ محور معدن بوکسیت تاش ساماندهی شود

تامین ایمنی مردم در اولویت/ محور معدن بوکسیت تاش ساماندهی شود

شاهرود- فرماندار ویژه شهرستان شاهرود با اشاره به دغدغه مردم در محور روستایی معدن تاش تا کارخانه سیمان، گفت: ایمنی مرد در راه های روستایی در اولویت قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی ظهر دوشنبه در نخستین نشست شورای ترافیک شهرستان شاهرود در سالجاری، ضمن اشاره به خدمات شایان شرکت ایران آلومینا جاجرم خصوصا در امر اشتغالزایی جوانان در معادن تاش شاهرود بیان داشت: اما تردد وسایط نقلیه سنگین با بارهای بیش از ۴۰ تن در محورهای روستایی منطقه می تواند خطرآفرین باشد.

وی افزود: طرح مدیریت راه روستایی تاش تا معدن و حدفاصل محور کارخانه سیمان تا دو راهی شهر مجن، می بایست توسط کارگروهی متشکل از دفتر فنی فرمانداری و اداره راه و ترابری شهرستان شاهرود و همچنین کارخانه آلومینا جاجرم مدیریت شود.

سید محمد رضا هاشمی معاون استاندار سمنان فرماندار ویژه شهرستان شاهرود

 زیر ساخت های تعریض محور شاهرود به روستاهای تاش و شاهکوه فراهم شود

رئیس شورای ترافیک شهرستان شاهرود، با بیان اینکه مردم نگران تردد در این محور هستند، ابراز داشت: محور شاهرود به روستاهای تاش و شاهکوه، جاده ای گردشگری و توریستی است و همچنین در تعطیلات مقصد بسیاری از همشهریان شاهرودی و حتی گرگانی محسوب می شود لیکن تردد کامیون های سنگین در این محور باید به گونه ای مدیریت شود که خطری برای مردم نداشته باشد.

هاشمی خاطرنشان کرد: امید است در آینده نه چندان دور زیر ساخت های لازم برای تعریض و یا بهبود شرایط این محور مهیا شود.

وی افزود: بر هیچکس پوشیده نیست که اولویت دولت و مسئولان در محورهای روستایی می بایست تامین امنیت جانی مردم و مسافران باشد لذا می توان این دغدغه را با استفاده از مثلث آلومینا، راه و ترابری و دفتر فنی به وسیله تامین اعتبارات از منابع ملی، تملک دارایی و کمک های شرکت ایران آلومینا، رفع کرد.

مماشات با وانت بارهای میوه فروش

 معاون استاندار سمنان همچنین با اشاره به خودروها و وانت های شخصی که در ورودی شهر شاهرود اقدام به فروش میوه در حاشیه راه ها می کنند، گفت: به هر حال میوه فروشی حتی به صورت دستفروشی برای تعدادی جوان شغل موقت ایجاد می کند و شرایط را برای ارتزاق آن ها فراهم کرده است لذا می بایست با مدیریت مسئولان به گونه ای رفتار کرد که امور این عزیزان نیز بگذرد.

هاشمی بیان داشت: می بایست با احتساب شرایط ترافیکی راه ها و امکان ایجاد خطر برای عابران، موضوع وانت بار ها و دستفروشان میوه و تره بار را مدیریت کرد اما باید در نظر داشت که همین اشتغال موقت می تواند گره گشای مشکل بسیاری از این جوانان باشد لیکن به نظر می رسد مماشات منطقی در برابر آن ها اقدام در خور توجهی باشد.

وی ادامه داد: پدیده دستفروشی در وانت های حاشیه جاده ها مختص به شهرستان شاهرود نیست و در همه شهرها عمومیت دارد لذا می بایست با رعایت نکات ایمنی و خطر سوانح رانندگی، به گونه ای رفتار کرد که حق ارتزاق نیز از این قشر سلب نشود.

شاهرود

 عمل به مصوبات پیشین می بایست در دستور کار شورای ترافیک قرار بگیرد

مقام عالی دولت در شهرستان شاهرود با اشاره به نشست های شورای ترافیک شهرستان، گفت: تنها برگزاری نشست و تصویب چندین مصوبه فایده ای ندارد لذا عمل به مصوبات پیشین می بایست در دستور کار شورای ترافیک قرار گیرد.

هاشمی افزود: در همین راستا باید اعلام کرد تا وقتی مصوبات پیشین این شورا به منصه عمل نرسیده باشند نباید مصوبه جدیدی طرح و وضع کرد چرا که ما مسئولان در این مقام باید به دنبال کار عملی و راهگشا برای مردم باشیم و نه تنها برگزاری ماهانه نشست های شورای ترافیک پس باید توجه داشت مصوبات شورای ترافیک برای مردم آورده داشته باشد.

محور تاش - شاهرود تحمل عبور و مرور صدها کامیون و تریلی معدن را ندارد

رئیس اداره راه و ترابری شهرستان شاهرود نیز در خلال این جلسه با اشاره به اینکه راه روستایی معدن تاش تا کارخانه سیمان، راهی روستایی محسوب می شود، گفت: این راه قطعا تحمل عبور و مرور صدها کامیون و تریلی با بارهای بیش از ۴۰ تا ۵۰ تن را در عرض اندک ندارد.

حسین محمد زاده با بیان اینکه راه معدنی تاش به دغدغه مردم منطقه تبدیل شده است، بیان داشت: عبور و مرور کامیون ها در عرض بسیار اندک محور، به دغدغه ای برای مردم منطقه، مسافران بین شهری شاهرود-گرگان، روستاهای حومه و گردشگران تبدیل شده است که می بایست با همکاری کارخانه ایران آلومینا جاجرم مدیریت شود.

وی افزود: مکاتبات ما در این رابطه از سال ۹۰ آغاز شده و به صورت رسمی در سال۹۳، با مسئولان معدت تاش، ایران آلومینا و جاجرم رایزنی و مکاتبه صورت پذیرفته است اما کماکان تردد بیش از صدها تریلی در عرض حدود پنج متری جاده دسترسی در کنار عبور خودروهای سبک و ماشین آلات کشاورزی از دغدغه مردم منطقه و مسئولان شهرستان است.

شاهرود

 محدودیت تردد تریلی های با اوزان بیش از ۵۰ تن در محور تاش شاهرود

این مقام مسئول با اشاره به خطر تصادفات جاده ای در محور معدن تاش، گفت: به واسطه این خطر، هماهنگی هایی با مجموعه پلیس راه در بحث محدودیت تردد تریلی های حامل بوکسیت با اوزان بیش از ۵۰ تن انجام شده است که نصب چهار تابلوی محدودیت ترافیکی در مسیر رفت و چهار تابلو در بازگشت از آن جمله است اما متاسفانه این محدودیت ها نادیده گرفته می شود.

محمدزاده مسیر این محور پر خطر را ۱۲کیلومتر و ۷۰۰متر عنوان کرد و بیان داشت: این راه روستایی با عرض کمی که دارد هم اکنون بار بسیار سنگین ترافیکی و وزنی را متحمل می شود که برای آن طراحی نشده است.

وی ادامه داد: از مجموع ۲۵ کیلومتر مسیر کارخانه سیمان تا معدن بوکسیت تاش شاهرود، تنها بخش کارخانه تا دوراهی منطقه فرحزاد به طول ۱۲کیلومتر را می توان به صورت بزرگراه بازسازی و تعریض کرد اما متاسفانه تعریض ۱۲ کیلومتر مابقی آن، به واسطه موانع طبیعی و عرایض زمین میسر نیست.

خطر جانی برای مردم منطقه تاش شاهرود به واسطه تامین منابع اولیه کارخانه آلومینای جاجرم

عضو شورای ترافیک شهرستان شاهرود همچنین با اشاره به ادعای کارخانه آلومینای جاجرم مبنی بر اشتغال زایی پنج هزار نفری برای مردم استان های همجوار، بیان داشت: ما نمی توانیم برای هزاران نفر اشتغال زایی کنیم اما جان دو هموطن را به واسطه تامین منابع اولیه یک کارخانه صنعتی، به خطر بیاندازیم.

محمد زاده خاطرنشان کرد: منطقه فرحزاد، تاش، مسیر دوراهی مجن و جاده توسکستان به شاهرود از جمله مناطق گردشگری و پر تردد در شرق استان سمنان است لیکن برقراری امنیت در این منطقه برای مسافران از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی همچنین درباره بهبود شرایط ترافیکی در محور رودیان- شاهرود، گفت: بهبود شرایط تردد در محور رودیان در دو منطقه شامل پل راه آهن و رمپ دو راهی ورودی رودیان و دیزج مورد تصویب شورای ترفیک قرار گرفته است اما اعتبارات آن قرار بود از محل مدیریت بحران ابلاغ شود که متاسفانه تا کنون معطل مانده است.

شاهرود

 اقدامات مسکن موقت برای جاده رودیان صورت گرفته است

این مقام مسئول با اشاره به اقدامات موقت به شکل مُسکن، از سوی اداره راه درباره این مسیر، بیان داشت: طرح های اجرایی این محور و نقشه های دقیق آن شمال هدایت آب های سطحی در جاده، شرایط شیب طبیعی اراضی جانبی، بهبود راه، نصب علائم انعطاف پذیر شب رنگ و نصب نیوجرسی برای کنترل ورود و خروج در راه های روستایی و باغی جنب پل راه آهن انجام شده است اما برای تکمیل رمپ دو راهی ورود و خروج رودیان و دیزج و همچنین تعریض و تصحیح هنوز بودجه ای دریافت نشده است.

وی افزود: اعتبارات از محل مدیریت بحران متاسفانه در مرحله مکاتبات باقی مانده است در عین حال و در خلال طرح روستا گردی فرماندار شاهرود، مقرر شد همکاری شورای اسلامی رودیان و دیزج در مشارکت انجام کار جذب شود که متاسفانه در این مورد نیز اقدامی صورت نگرفته است در هر حال اداره راه این آمادگی را دارد همانطور که تاکنون اقدام به نصب علایم، روشنایی، نیوجرسی و ... نموده است، از این پس نیز وظایف خود را در راستای امنیت ترافیکی مردم انجام بدهد.

تابع ضوابط هستیم اما راه معدن تاش درجه سه محسوب می شود

عضو هیئت مدیره کارخانه آلومینای جاجرم و بهره بردار معدن تاش شاهرود نیز در این جلسه گفت: با توجه به توافق های صورت گرفته در سطح وزارت صنعت، معدن و تجارت با اداره راه و ترابری، اگر در استان سمنان، تعریض و تکمیل راه های روستایی با مشارکت انجام می پذیرد این واحد صنعتی حاضر به مشارکت در ساخت جاده مناسب است.

حجت الاسلام محمد رمضانی با درجه سه خواندن جاده معدن تاش، گفت: طبق تعاریف قانونی محور فوق، راه درجه سه محسوب می شود و تنها ۶۰ تریلی در روز از آن تردد می کنند این در حالی است که اگر این محور بیش از ۴۰۰ الی یک هزار و ۵۰۰ خودرو را در روز در خود ببیند می توان نام آن را جاده روستایی نهاد و در آن صورت است که مشارکت وزارت صنعت و معدن و تجارت در آن التزام می گیرد اما به هر حال ما نیز مانند سایر واحد های صنعتی تابع توافقات وزارت خانه مطبوع و مسئولان ارشد کشوری هستیم.

وی در خاتمه افزود: قطعا نیت ما نیز در تعامل با معدن تاش شاهرود، امنیت مردم بر طبق ضوابط است لیکن باید گفت کارخانه آلومینای ایران نهادی دولتی و بزرگترین تولید کننده پودر آلومینیوم در خاورمیانه با اشتغال زایی بیش از پنج هزار نفر است، البته نکته قابل توجه در این بین آن است که بیش از ۴۰۰ نفر از استان سمنان در این کارخانه مشغول به کار هستند پس از مسئولان استانی و شهرستانی در سمنان و شاهرود نیز انتظار کمک داریم.

کد خبر 2578275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha