پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۱۸

کرمی خبر داد:

۸ میلیارد ریال برای تجهیز درمانگاه هلال‌احمر بندر دیر هزینه شد

۸ میلیارد ریال برای تجهیز درمانگاه هلال‌احمر بندر دیر هزینه شد

بوشهر - معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: هشت میلیارد ریال برای تجهیز درمانگاه هلال‌احمر بندر دیر هزینه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا رئیس‌ کرمی بعد از ظهر سه‌شنبه در آئین راه‌اندازی درمانگاه تخصصی هلال احمر بندر دیر اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های درمانی یکی از برنامه‌های مهم جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است و در این راستا طرح‌های مهمی اجرا می شود.

وی با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای ساخت و تجهیز درمانگاه تخصصی هلال احمر بندر دیر اضافه کرد: این درمانگاه می‌تواند نقش بسیار مهمی در راستای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم در این منطقه داشته باشد.

معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: هشت میلیارد ریال به منظور استقرار تجهیزات و امکانات درمانی در این درمانگاه هزینه شده است و امیدواریم بتواند پاسخگوی نیازها در این منطقه باشد.

مهدی نظامیان رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر نیز در این آئین اظهار داشت: یکی از خیران شهرستان دیر به نام غلامرضا فخرایی ساختمانی به زیربنای ۴۵۰ متر مربع را برای ساخت این درمانگاه اهدا کردند که اقدامی بسیار خوب و خداپسندانه بوده است.

وی به ساخت این درمانگاه در یک طبقه اشاره کرد و افزود: این درمانگاه دارای هشت اتاق معاینه است که خدمات درمانی مناسبی را به مردم ارائه خواهد کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر با اشاره به تجهیز این درمانگاه به آزمایشگاه و نوار قلب، خاطرنشان ساخت: در این درمانگاه دستگاه‌های دندانپزشکی، اکو و سونوگرافی نیز مستقر است.

کد خبر 2579391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha