به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سیدعلی پناه محمودی نیا ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حضرت امام موسی کاظم (ع) دارای شخصیتی بسیار بزرگ بود و در بین مردم به بابالحوائج الیالله مشهور بود و مردم اعتقاد خاصی به ایشان داشتند.
وی با اشاره به سجایای اخلاقی امام موسی کاظم (ع)، ادامه داد: آن حضرت در تعامل با مردم در درجه بالای بندگی، عطوفت و مهربانی بود و باید تلاش کنیم تا شخصیت ایشان به خوبی معرفی شود.
حجتالاسلام محمدینیا به تشریح برنامههای مراسمات شهادت امام موسی کاظم(ع) در استان بوشهر پرداخت و بیان داشت: این مراسمات روز ۲۵ ماه رجب به صورت محوری در ۱۱ نقطه شهر بوشهر برگزار خواهد شد.
وی از برگزاری این مراسمات در نقاط مختلف استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: ۵۰ مسجد و حسینیه محوری استان بوشهر نیز میزبان برگزاری مراسمات شهادت امام موسی کاظم(ع) به صورت محوری خواهد بود.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر ادامه داد: ۴۰۰ مبلغ و ۱۰۰ مبلغه به منظور برگزاری مراسمات شهادت امام موسی کاظم (ع) به نقاط مختلف استان اعزام خواهند شد.
حجتالاسلام محمدینیا در پایان از برگزاری مراسمات شهادت امام موسی کاظم (ع) توسط ۷۰۰ هیئت مذهبی استان بوشهر خبر داد و افزود: ۷۰۰ مداح در برگزاری مراسمات شهادت آن حضرت مشارکت خواهند داشت.
نظر شما