پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۵۹

حجت‌الاسلام خاموشی:

نگاه مسئولان به رشد فرهنگی است/ تلاش برای تقویت جریان‌سازی فرهنگی

نگاه مسئولان به رشد فرهنگی است/ تلاش برای تقویت جریان‌سازی فرهنگی

قم - رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: نگاه دولت و مسئولان به رشد فرهنگی در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی ظهر چهارشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران که در محل خبرگزاری رسا برگزار شد، تهاجم فرهنگی را اصلی ترین جنگ روز عنوان کرد و افزود: نظام سرمایه‌داری که گاهی در داخل هم به دنبال حل اختلاف با غرب است، با تفکر و مفاهیم تولیدی انقلاب اسلامی مخالف بوده و تصمیم بر زوال بخشیدن به آن را دارد.

وی اظهار کرد: بسیاری از سفرهای دولت پیشین پیرامون حل مشکلات فرهنگی بود و امروز دیگر در نقطه‌ای که چند سال قبل قرار داشتیم، نبوده و نگاه دولت و مسئولان کشور به رشد فرهنگی و هدایت رو به جلو است.

همت دولت و شورای انقلاب فرهنگی بر جریان سازی فرهنگی

حجت‌الاسلام خاموشی در پاسخ به این انتقاد یکی از خبرنگاران که حوزه هنری نسبت به دهه نخست انقلاب اسلامی پسرفت داشته است، اظهار کرد: تمام تولیدات و اتفاقات خوبی که در حوزه کتاب و ادبیات سازمان تبلیغات اسلامی رخ داده از حوزه هنری نشأت گرفته است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در عین حال تاکید کرد که نباید فعالیت‌های دهه نخست انقلاب اسلامی را با زمان حال مقایسه کرد، چون شبکه‌ها و فعالیت‌های دشمنان بسیار گسترده شده‌اند.

وی با اشاره به اصرار مقام معظم رهبری به افزایش اعتبارات فرهنگی، گفت: همت دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی بر تقویت جریان‌سازی فرهنگی است.

حجت‌الاسلام خاموشی در پاسخ به سئوالی پیرامون جابجایی مدیران در سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: جابه‌جایی مدیران تابع شاخصه‌هایی است، ولی از آنجایی که ثبات مدیریت در بسیاری از مراکز ثمره‌بخش بوده، اصل بر روان‌سازی مدیریت است.

وی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی تلاش دارد مدیران خود را حفظ کرده و آنها را طبق شاخص‌ها و استانداردها ارتقا دهد، چراکه رشد و بالندگی مجموعه به این ثبات مدیریت گره خورده است.

افرادی که هدف ناصواب دارند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از خبرنگاران پیرامون فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی در مقابله با خطر وادادگی فرهنگی گفت: جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به عنوان یک راهکار مقابله با این خطرها، در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، به فرهنگ سازی در جامعه می‌پردازد.

حجت‌الاسلام خاموشی تاکید کرد: امروز شهر مقدس قم در مقابل جریان باطل در تمام دنیا صف آرایی می کند، بنابراین مجموعه های داخل و خارج مرز که در مقابل هجمه های فرهنگی دشمنان ایستاده اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

وی معتقد است که در جبهه اسلامی افرادی وجود دارند که هدف آنان ناصواب است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به توجه شورای انقلاب فرهنگی بر قانون عفاف و حجاب، تصریح کرد: در جامعه اسلامی نباید بی‌عفتی و بی‌حیایی وجود داشته باشد.

وی احیای امر به معروف و نهی از منکر را راهکار مناسبی برای مقابله با این پدیده ذکر کرد و افزود: مراجع و علمای دین نسبت به این مسئله تذکر دادند. بنابراین جامعه‌ای که در آن امر به معروف و نهی از منکر رواج داشته باشد، جامعه ایده آل است.

کد خبر 2580361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha