پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۲۴

آمریکا حالت فوق العاده در خصوص یمن را تمدید کرد

آمریکا حالت فوق العاده در خصوص یمن را تمدید کرد

کاخ سفید با صدور بیانیه ای از تمدید حالت فوق العاده ملی در خصوص یمن توسط باراک اوباما خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا به بهانه اینکه شرایط حاکم بر یمن امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا را تهدید می کند حالت فوق العاده ملی را در مورد این کشور برای یک سال دیگر تمدید کرد.

به این ترتیب کاخ سفید با صدور بیانیه ای حکم حکومتی سال ۲۰۱۲ در خصوص مقابله با تهدیدات برخاسته از سوی برخی از اعضای دولت و گروه های فعال در یمن را تمدید کرده و اخلال در صلح، امنیت و ثبات این کشور را تهدیدی نامتعارف و بسیار جدی برای امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا توصیف کرد.

یمن برای چندین ماه متوالی صحنه درگیری خونین بین شیعیان حوثی و طرفداران «عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی این کشور بوده و حملات هوایی ائتلاف متجاوز هم بر شدت این درگیری ها افزوده است.

کد خبر 2580682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha