پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۰۸

رییس شورای عالی استان‌های کشور:

دو دستگی در شوراها نباشد / شورا باوری ،شورایاوری به دنبال دارد

دو دستگی در شوراها نباشد / شورا باوری ،شورایاوری به دنبال دارد

رییس شورای عالی استان‌های کشورگفت: نباید در شوراها دو دستگی وجود داشته باشد و امیدواریم اختلافات شوراها و شهرداری ها برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا بصیری‌پوردر مراسم اختتامیه شانزدهمین گردهمایی معاونان و مدیران برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری‌ کلان‌شهرهای کشور، اظهارکرد: در صورتی که مدیران کشور شوراباور باشند قطعا می‌توانند شورایاور نیز باشند.

رییس شورای عالی استان‌های کشور با اشاره به اینکه نباید دو دستگی در شوراها شکل گیرد، گفت: باید توجه داشت که کارسیاسی برای شوراهای شهر سم است.

وی ادامه داد: در شوراها و شهراری‌های برخی از شهرها که اختلافاتی وجود داشته سعی شده با برگزاری جلساتی، مشکلات آنان برطرف شود؛ زیرا شورای شهر و شهرداری‌ها در سرنوشت مردم تاثیر بسزایی دارند.

وی یادآور شد: با وجود شورای عالی استان‌ها در سطح کشور و ظرفیت قانونی آن در بسیاری از موارد می‌توان انجام وظیفه کرد اما به نظر می‌رسد از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.

وحید جوادی، دبیر کمیته آمار و تحلیل اطلاعات شانزدهمین گردهمایی کلان‌شهرهای کشور نیز در این مراسم، عنوان کرد: به منظور تبیین نظام آماری شهری مقرر شده تهیه نظام‌نامه آمار شهری در کلان‌شهرها در قالب طرح مطالعاتی مشترک با مرکز آمار ایران توسط اداره آمار سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران تا پایان بهمن‌ماه سال جاری صورت گیرد.

کد خبر 2581830

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha