پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۱۲

نباتی به مهر خبر داد:

طلب ۲۰۰ میلیارد تومانی تامین اجتماعی فارس از سازمانها و نهادها

طلب ۲۰۰ میلیارد تومانی تامین اجتماعی فارس از سازمانها و نهادها

شیراز – مدیر کل تامین اجتماعی فارس گفت: سازمانهای و دستگاه های خصوصی و دولتی فارس بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهی دارند.

عبدالکریم نباتی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین وضعیت این سازمان در بحث مطالبات افزود: متاسفانه با توجه به خدمات گسترده این سازمان و هزینه کردهای بسیار، مطالبات از دستگاه های دولتی و خصوصی نیز در حال افزایش است.

وی ادامه داد: مطالبات این سازمان از دستگاه های دولتی و خصوصی در سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان بود که به طور حتم طی چند ماه گذشته از سال جاری این رقم افزایش پیدا کرده است.

مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس تصریح کرد: ۴۴ درصد از جمعیت استان فارس یعنی حدود دو میلیون و ۵۸ هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند که باید به آنها خدمات ارائه شود.

نباتی تصریح کرد: تعهدات این مجموعه بسیار بالا است و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان نیز مستمری پرداخت می کند در حالیکه بدهی ها به این مجموعه نیز افزایش داشته است.

وی تاکید کرد: تامین اجتماعی یک سازمان درآمد هزینه است و زمانیکه نتوانیم درآمد خود را متناسب با هزینه ها داشته باشیم به طور حتم با مشکلاتی مواجه می شویم.

مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس افزود: تشویق های مختلفی را در طول سال برای بدهکاران به سازمان تامین اجتماعی عملیاتی می کنیم که سازمانها و نهادها باید از این فرصت بهترین استفاده را داشته باشند.

کد خبر 2584419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha