به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی زاده پیش از ظهر امروز در مراسم تقدیر از برگزیدگان کشوری و استانی آموزش و پرورش خوزستان در اهواز اظهار کرد: وقتی به تقویم کشور نگاه می کنیم در تمامی ماه های آن مناسبت های دینی و مذهبی بسیاری می یابیم. نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد پیام این مناسبت ها و چگونگی دریافت و انتقال آن به جامعه است.
تقی زاده ادامه داد: یک تمدن و یک انقلاب زمانی مسیر تحول، پیشرفت و تکامل را به خوبی شروع خواهد کرد که پیام دینی، معنوی، ملی و فرهنگی سرزمینش را درک کند.
وی با اشاره به نقش جوانان در حفظ تمدن کشور بیان کرد: نوجوانان کشور ما اگر بتوانند این پیام ها را از دل این مناسبت ها استخراج کنند؛ می توانیم تمدن سرزمین خود را حفظ کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزسان تاکید کرد: تغییر یک تمدن در سایه شناخت منابع ملی، فرهنگی و مذهبی آن است و به همان اندازه انحطاط یک تمدن به عدم شناخت منابع ملی و مذهبی آن تمدن بازمی گردد.
تقی زاده، آموزش وپرورش را در معرفی پیام های دینی و ملی به جامعه پیشگام دانست و گفت: نظام آموزش و پرورش، نقش اساسی و پیشگامی در معرفی فرهنگ، مناسبت ها و پیام مهای ملی و مذهبی کشور بر عهده دارد.
وی افزود: باید همه تلاش کنیم آموزش و پرورش، اولویت اول جامعه شود چرا که اگر آموزش و پرورش آسیب ببیند به تبع آن داش آموز و معلم نیز آسیب می بیند.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان، دانش آموز را کلید واژه تمامی تصمیمات این نهاد دانست و گفت: کلید واژه تمامی برنامه ریزی های آموزش و پرورش، دانش آموز است و تمامی تصمیماتی که در این نهاد گرفته می شود برای افزایش تاثیر گذاری دانش آموز بر عملکرد جهانی است.
تقی زاده افزود: دانش آموز در کشور ما باید با سه موضوع آشنایی عمیقی پیدا کند، اسلام، ولایت و ایران، هر سه مورد از ضروریاتی است که برای القای آن به یک نوجوان باید تلاش کرد.
وی با اشاره به تلاش های دشمن برای مبارزه با انقلاب اسلامی ایران بیان کرد: دشمن ما از راه تحریم، تهدید نظامی و شیوه های فرهنگی قصد مبارزه با انقلاب را دارد که در شیوه نظامی شکست خورده و در تحریم های مالی تا کنون راهی از پیش نبرده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: ولی اثرگذارترین شیوه دشمن برای تحریف نسل های جوان ما از مسیر اصلی انقلاب اسلامی، تاثیر گذاری بر فرهنگ است، به خصوص در استان خوزستان که در طول تاریخ، همیشه نهاد بحران های سخت بوده و در آن بحث فرهنگ از اهمیت بالایی برخوردار است.
تقی زاده در پایان تولید علم در جامعه را ضروری دانست و تاکید کرد: ما در کشور به جامعه ای احتیاج داریم که بر عملکرد جهانی تاثیر بگذارد و به تولید علم و دانش در کشور کمک کنند.
نظر شما