پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۳۸۴، ۱۷:۴۶

سردار محمد نجار وزير دفاع در جمع بسيجيان : كشوري كه بسيجي دارد، بمب اتم نمي خواهد// دولت نهم با راي مردم بسيجي بر روي كار آمده است

سردار محمد نجار وزير دفاع در جمع بسيجيان : كشوري كه بسيجي دارد، بمب اتم نمي خواهد// دولت نهم با راي مردم بسيجي بر روي كار آمده است

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با بيان اينكه ، كشوري كه بسيجي دارد به بمب اتم نياز ندارد، تصريح كرد: بسيجيان سلحشور ما در دوران دفاع مقدس با مقاومت جانانه خود، عقب نشيني و شكست را به رژيمي تحميل كرد كه از حمايت قدرت هاي اتمي دنيا برخوردار بود.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، سردار سرتيپ پاسدار مصطفي محمد نجار همزمان با هفته بسيج، صبح امروز در جمع بسيجيان وزارت دفاع كه در مجموعه ورزشي سازمان صنايع و دفاع  سخنراني مي كرد با بيان اين مطلب اظهار داشت: شرف، استقلال، آزادي و عزت و سربلندي ايران اسلامي مرهون ايثار و از خود گذشتگي نيروهاي جان بر كف بسيج است.

وزير دفاع  با اشاره به حضور پرصلابت بسيج در دوران دفاع مقدس و در دفاع از ميهن اسلامي گفت: تاريخ اين سرزمين هيچ گاه خاطره جانفشاني و جانبازي فرزندان رشيد بسيجي خود را فراموش نخواهد كرد.

وي با اشاره به اينكه در دوران سازندگي و توسعه نيز كشور به حضور نيروهاي بسيجي نياز بيشتري دارد، گفت: بحمدالله بسيج با تجهيز خود به علم و دانش از پيشتازان جنبش نرم افزاري كشور محسوب مي شود.

سردار نجار در ادامه افزود: پايگاههاي مقاومت بسيج در دوران دفاع مقدس مدرسه مقاومت و پايداري بودند و امروز نيز به عنوان ملجاء و پناهگاه جوانان با دادن روحيه اعتماد به نفس و خودباوري ، زمينه سازي حضور آنان در عرصه هاي سياسي، اجتماعي ، اقتصادي و فرهنگي است.

وي گفت: امام براي بيمه كردن انقلاب ،بسيج بيست ميليوني را تشكيل داد كه بيگانگان خيال حمله و كشورمان را نداشته باشند.

وزير دفاع افزود: حفظ انقلاب توسط شما بسيجيان همانطور كه امام خميني (ره) فرمودند از نماز واجب تر است ،زيرا ما در دوران دفاع مقدس ديديم كه جوانان ما چگونه از تمامي دلبستگي هايشان در دنياي امروز گذشتند و به دفاع از ميهن عزيزمان پرداختند.

محمد نجار الگوي بسيجيان را امام خميني و رهبر معظم انقلاب اسلامي خواند و تصريح كرد: امام در جمله معروف خودشان به طور رسمي اعلام كرده اند كه" من افتخار مي كنم كه يك بسيجي هستم".

وي با اشاره به آيه معروف "واعدوا لهم ما استطعتم من قوه" گفت: امروز ما شاهد آن هستيم كه اين آيه معروف كه بر روي پرچم سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نوشته شده است، آيه اي است كه بر روي پرچمي كه امام زمان قرار است آن را در دستان مباركش بگيرد نوشته شده است.

وزير دفاع با اشاره به روي كار آمدن دولت نهم گفت: دولت نهم با راي مردم بسيجي بر روي كار آمده است و اين دولت بسيجي كه تفكرش هم بسيجي است با سفر به استانهاي محروم قصد دارد، محروميت را از كل كشور ريشه كن كند.

نجار تصميمات هيات دولت در استان خراسان جنوبي را ياد آور شد و گفت: سفر هيات وزيران به استانها نشان از آن دارد كه مي توان با نيروهاي مخلص و بسيجي تمام مشكلات كشور را حل كرد.

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: ما امروز شاهد به ثمر نشستن فرمان امام خميني (ره) مبني بر تشكيل بسيج بيست ميليوني در كشور هستيم.

وزير دفاع تصريح كرد: اگر ملت خداجو و بسيجي دست به دست هم دهند ديگر ما شاهد هيچ مشكلي در كشور نخواهيم بود.

وي با كشتار مردم عراق و افغانستان از سوي دولتمردان آمريكايي اشاره كرد و گفت: آمريكا در تلاش است تا اهداف خود را همچو عراق و افغانستان در ايران پياده كند، ولي با حضور بسيجيان مخلص و با خدا اين قدرت را در خود نمي بينند كه چنين كاري را انجام دهد.

وزير دفاع با گراميداشت ياد و خاطره شهداي بسيجي از مقام شامخ جانبازان و رزمندگان بسيجي تجليل كرد و افزود: نيروهاي بسيجي به عنوان لشكر مخلص خدا و فرزندان معنوي خميني و خامنه اي عزيز، با روحيه عدالت خواهي و مهرورزي حافظ امنيت ملي، آرامش و اقتدار كشور و پيشتاز در خدمتگزاري مي باشند.

مصطفي محمد نجار وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در اين مراسم از برخي فرماندهان نيروي مقاومت بسيج وزارت دفاع با دادن لوح تقدير كرد و همچنين از يگانهاي بسيجي حاضر در ميدان بازديد به عمل آورد.

کد خبر 258987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha