به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازخبرگزاري فرانسه، شاهدان گفتند: دهها تن اعضاي گردانهاي شهداي الاقصي وابسته به جنبش فتح امروزدراعتراض به ليست نامزدهاي جنبش فتح به مقراصلي اين جنبش در نوارغزه حمله كردند و به زد و خورد با عناصر فتح پرداختند كه در نتيجه آن دو فلسطيني مجروح شدند.
به گفته شاهدان، اعضاي جنبش فتح و نگهبانان مقر خود را به مكان درگيري رساندند وبه سوي اعضاي گردانهاي شهداي الاقصي تيراندازي كردند كه در نتيجه آن دو فلسطيني از جمله يك غير نظامي زخمي شد.
گزارشها از فلسطين حاكيست كه اعضاي گردانهاي شهداي الاقصي شاخه نظامي جنبش فتح روز شنبه نيز دفاتر كميته انتخابات مركزي فلسطين را در اكثر شهرهاي نوار غزه مسدود كرده بودند.
اين اقدام در اعتراض به ليست پيشنهادي نامزدهاي جنبش فتح براي شركت در انتخابات پارلماني آتي فلسطين صورت گرفت .
اما در پي اخباري مبني بر احتمال تعويق انتخابات قانونگذاري فلسطين، ابومازن رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين تاكيد كرد كه انتخابات قانونگذاري تحت هر شرايطي در موعد مقرر آن برگزار خواهد شد.
در اين حال جنبش مقاومت اسلامي فلسطين"حماس" با تاكيد بر مشاركت خود درانتخابات قانونگذاري فلسطين، دخالت هاي رژيم صهيونيستي در اين روند و مانع تراشي هاي آن براي جلوگيري از شركت حماس را محكوم كرد.
چندي پيش نيز نشريه المناراز حمايت آمريكا از مشاركت حماس در انتخابات پارلماني فلسطين خبر داده بود.
به نوشته اين نشريه، آمريكا از اسرائيل خواسته است دراين روند مانع تراشي نكند.
اخبار رسانه هاي اسرائيلي باعث شده بود كه حماس هم از احتمال به تعويق افتادن اين انتخابات ابراز نگراني كند.
جنبش حماس همچنين نگراني خود را از اطلاعات مربوط به تصميم تشكيلات خودگردان براي ارائه طرح قانوني به مجلس قانونگذاري براي تعديل قانون راي دادن ابراز كرده بود.
اين در حالي است كه مقامات رژيم صهيونيستي تاكيد كرده اند هرگز اجازه نخواهند داد حماس در انتخابات مجلس فلسطين به پيروزي برسد و در اين مسير مانع تراشي خواهند كرد اما تشكيلات خودگردان فلسطين با حمايت از مشاركت حماس از اسرائيل خواست در اين مسئله دخالت نكند.
انتخابات مجلس قانونگذاري فلسطين 25 ژانويه آتي(5 بهمن ) برگزار خواهد شد.
نظر شما