به گزارش خبر گزاري مهر به نقل از رويترز، منوچهر متكي وزير امور خارجه ايران در كنفرانس خبري در آنكارا اظهار داشت كه مذاكره با آمريكا در دستور كار يا برنامه ما نيست .
وي افزود : ايران خواهان بهبود روند سياسي در عراق است تا مردم اين كشور اجازه يابند درباره تماميت ارضي خود تصميم گيري كنند .
وزير امورخارجه ايران در اين كنفرانس خبري بر موضع كشورش مبني بر خروج نيروهاي خارجي ازعراق تاكيد كرد .
مجله نيوزويك روزدوشنبه گزارش داد كه جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا به زلماي خليل زاد سفير اين كشور در عراق
اجازه داده است كه درباره عراق ، گفتگوهاي ديپلماتيك با ايران را آغاز كند .
در واشنگتن يك مقام وزارت امور خارجه خبر داد كه ايران به آمريكا اطلاع داده است كه علاقه اي به گفتگو با خليل زاد درباره عراق ندارد .
وزير امور خارجه ايران همچنين در اين كنفرانس خبري درباره از سرگيري مذاكرات هسته اي با اروپا گفت : مذاكرات اوليه ظرف دوهفته آينده آغاز خواهد شد .
وي افزود كه مقامات دو كشور برروي دستور كار مذاكره خواهند كرد و پس از آن مذاكرات در سطح وزاري امور خارجه آغاز خواهد شد .
منوچهر متكي درباره مكان برگزاري اين گفتگوها اعلام كرد كه هنوز مكان اين گفتگوها مشخص نشده است .
پس از اينكه ايران از سرگيري غني سازي اورانيوم را اعلام كرد: مذاكرات هسته اي بين ايران و تروئيكاي اروپايي در ماه آگوست متوقف شد .
بنابر اين گزارش ، ديپلماتهاي اتحاديه اروپا گفتند كه تروئيكاي اروپايي آماده از سرگيري مذاكرات هسته اي نيست .
يك ديپلمات روز گذشته به رويترز گفت : اين مذاكرات ممكن است تا ماه ژانويه برگزارنشود .
اما گزارش رسانه ها حاكي از آن است كه مقامات اروپايي و ايران در نظر دارند كه هفته آينده در وين درباره پيشنهاد روسيه مبني بر انتقال فعاليت غني سازي اورانيوم ايران به خاك خود به بحث و گفتگو بپردازند .
وزير امور خارجه ايران :
برنامه اي براي مذاكره با آمريكا در خصوص عراق نداريم /ظرف روزهاي آينده مذاكرات هسته اي با اروپا آغاز خواهد شد

وزير امور خارجه ايران در باره امكان گفتگو با آمريكا در مورد عراق و ازسرگيري مذاكرات هسته اي با اروپا گفت :ايران برنامه اي براي مذاكره با آمريكا براي كمك به برقراري امنيت در عراق ندارد و مذاكرات هسته اي با اروپا ظرف روزهاي آينده آغاز خواهد شد .
کد خبر 260334
نظر شما