به گزارش خبرنگار"مهر" در قم، در پيام رئيس جمهور به مناسبت افتتاحيه سومين جشنواره ملي و فرهنگي رضوي آمده است : هزار و چند سال پيش از اين در دوران پر حادثه عباسيان بانويي از اهل بيت پيامبر كه به قصد ديدار برادر والا مقامش رهسپار ايران شده بود، در اين شهر مقدس رحل اقامت افكند تا مشعل فروزان هدايت و پناهگاه اهل ايمان گردد و در پرتو فيوضاتش فرهنگ و دانش اسلامي به بار نشسته و صدها محدث، مفسر و متكلم فقيه و عالم رباني علوم اهل بيت را در گسترة جهاني پراكنده سازند.
در ادامه اين پيام تصريح شده است : اگر چه مأمون عباسي با فراخواني هشتمين ميراث دار وحي نبي به سوي خراسان و اعطاي ولايتعهدي به امام رضا(ع) قصد مهار قيامها و شورشهاي علويان را داشت و بدين بهانه امام را تحت نظر گرفته بود، ولي آموزههاي اسلامي و آوازههاي مهرورزي و عدالت گستري خاندان رسول الله كه در امام هشم تبلور يافته بود، جان تشنه ايرانيان عدالت خواه را سيراب كرد و بنياد انقلاب فرهنگي را پي افكند كه هم اكنون نيز ما بر سرخوان آن نشستهايم.
در پيام رئيس جمهور آمده است : امروز پس از گذشت هزار و چند سال، برگزاري سومين جشنواره ملي فرهنگي هنري امام رضا و بزرگداشت مقام حضرت معصومه(س) به همت شما عزيزان تجديد خاطره آن حادثه هاي بزرگ و تجليل از فرزندان پاك هفتمين پيشواي ديني آن ستارگان بي بدليل انسانيت است.
به گزارش "مهر"، در پايان اين پيام تأكيد شده است : بي شك بزرگداشت مقام حضرت معصومه و تجليل از خادمان كريمه اهل بيت در كنار نمايشگاه بزرگ بين المللي قرآن و عترت در استان قم براي ارتقاء سطح فرهنگ اسلامي جامعه ما به فرصتي مغتنم و بس گران سنگ و اينجانب با اداي احترام نسبت به شما فرزانگان و فرهيختگان ارجمند به همت بلند دست اندركاران اين جشنواره درخشان درود ميفرستم و خداي را شاكرم كه در پرتو عنايت رضوي،امروز پرچم نهضت عدالت خواهي در دستان ارادتمندان اهل بيت در اهتزاز است و ميرود تا ان شاء الله زمينه ظهور منجي عامل بشريت را فراهم سازد.
نظر شما