پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آذر ۱۳۸۴، ۱۵:۴۶

رهبر نماينده اصفهان در جمع خبرنگاران؛

طرح زوج و فرد كردن تردد خودروها را در تهران اجرا كنيد

محمدتقي رهبر نماينده اصفهان در مجلس شوراي اسلامي نسبت به بي خيالي و بي تفاوتي مسئولان ويژه مبارزه با آلودگي هوا به شدت انتقاد كرد.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، رهبر كه در پايان جلسه علني امروز نهاد قانونگذاري با خبرنگاران گفت و گو مي كرد، به تشريح تلاش هاي خود براي مذاكره با مسئولان مذكور پرداخت.

وي گفت: از ابتداي شب گذشته سعي كردم درباره آلودگي هوا با مسئولان امر صحبت كنم و در ساعت 30/23 موفق شدم با آقاي الهام رئيس دفتر رئيس جمهور گفت و گو كنم، اما متاسفانه به علت خاموشي تلفن همراه معاون پارلماني سازمان محيط زيست، موفق به صحبت با او نشدم.

رهبر اضافه كرد: برخي مسئولان آنقدر در مقابل يك فاجعه سرنوشت ساز و موضوع حياتي براي جامعه بي خيال هستند كه مي گويند از 16 عضو كميته بحران آلودگي هوا، ده نفر در جلسه بررسي مساله حاضر نشدند.

اين عضو فراكسيون اكثريت اضافه كرد: اگر قرار شود كساني كه مسئوليت پذيرفته اند، نسبت به سرنوشت جامعه بي خيال باشند، پس چه كساني بايد پاسخگويي پيامدهاي منفي اين پديده براي مردم باشند؟

نماينده اصفهان تعطيلي دو روزه مدارس را براي كاهش آلودگي هوا كارساز ندانست و ادامه داد: آيا با تعطيلي مدارس، مشكل حل مي شود؟ آيا در نظر گرفته اند كه چقدر خسارت به آموزش و پرورش وارد مي شود؟

رهبر تصريح كرد: به آقاي الهام پيشنهاد كردم طرح زوج و فرد كردن تردد خودروها در سطح شهر را اجرا كنند، اما چنين نكردند.

اين نماينده در پاسخ به سوالي در خصوص انتقاد برخي اصولگرايان به دولت خاتمي براي زوج و فرد كردن تردد خودروها گفت: ما به اين دولت و آن دولت كار نداريم ، وقتي كه اين حالت پيش مي آيد، مجبورند كه طرح را اجرا كنند.

به گفته رهبر، با طرح زوج و فرد كردن تردد خودروها هم مردم راضي خواهند بود و هم از شدت آلودگي هوا كاسته مي شود.

کد خبر 262355

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha