پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ آذر ۱۳۸۴، ۱۶:۵۲

دو اجراي فوق‌العاده براي دو نمايش تئاتر شهر

استقبال علاقمندان از نمايش "كبوتري ناگهان" كه در تالار مولوي تئاتر شهر اجرا مي‌شود، باعث شد براي آن اجراي نمايش فوق‌العاده پيش‌بيني شود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر" به نقل از روابط عمومي مجموعه تئاتر شهر، نمايش "كبوتري ناگهان" روزهاي يك‌شنبه و دوشنبه اين هفته (20 و 21 آذر) دو اجرا در ساعت‌هاي 17 و 30/19 خواهد داشت. اين نمايش روز دوشنبه 31 آذر پس از 18 اجرا به پايان مي‌رسد. "كبوتري ناگهان" را عباس غفاري بر اساس نمايشنامه‌اي از محمد چرمشير كارگرداني كرده و نگار عابدي، شبنم مقدمي، آتيه جاويد، مريم معيني، ندا مقصودي، نسرين درخشان‌زاده و مريم سرمدي بازيگران آن هستند.

پانته‌آ بهرام هم كه اين روزها با كارگرداني نمايش "آواژيك" حضوري موفق در تئاتر شهر دارد، روزهاي پنج‌شنبه و جمعه به همراه بازيگرانش "آواژيك" را دو بار اجرا مي‌كند.

استقبال دوستداران تئاتر از اين نمايش به قدري بوده كه سازندگان آن را به تكاپو واداشته تا در تعطيلات آخر هفته دو بار در ساعت‌هاي 16 و 18 روي صحنه بروند و "آواژيك" را اجرا كنند. اين نخستين تجربه كارگرداني بهرام است كه اجراي آن بر اساس فرم و آوا با موفقيت و استقبال همگان روبرو شده است.

کد خبر 263295

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha