در اين بيانيه كه نسخه اي از آن براي خبرگزاري "مهر" ارسال شده آمده است : حكومت جمهوري اندونزي تاسف عميق خود را از رد تصويب قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل در مورد خاورميانه كه در 16 سپتامبر توسط آمريكا وتو شد ابراز مي دارد .
در اين بيانيه اندونزي خاطرنشان مي كند كه تاسف ما بيشتر از اين است كه در اين قطعنامه كه همه كشورها از آن حمايت كردند از اسرائيل خواسته شده بود از هراقدامي كه منجر به تبعيد يا تهديد عليه جان ياسر عرفات رئيس دولت خودگردان فلسطين مي شود دست بردارد .
در اين بيانيه آمده كه با وتوي اين قطعنامه نسبت به اسرائيل مسامحه شده است در حالي كه آمريكا به خاطر تصميم اسرائيل مبني بر اخراج عرفات از فلسطين اين كشور را تحت فشار قرار داد كه از اين اقدام خود داري كند .
در بخشي از اين بيانيه آمده است اندونزي صريحا تصميم اسرائيل براي تبعيد ياسرعرفات را محكوم مي كند زيرا اين تصميم اسرائيل آينده منطقه خاورميانه را بي ثبات خواهد كرد و براي روند صلح خاورميانه هم مضر خواهد بود .
همچنين دراين بيانيه تاكيد شده است كه اندونزي در تلاش است تا با همكاري نزديك با جامعه بين المللي از جمله سازمان كنفرانس اسلامي و جنبش عدم تعهد ، اسرائيل را متقاعد كند كه از تصميم خود دست بردارد . تهديدعليه ياسرعرفات تهديد عليه فردي خاص نيست بلكه تهديد عليه تلاش مردم فلسطين براي رسيدن به خواسته هاي بر حقشان است .
اندونزي در اين بيانيه تصريح كرده است : ما بارها بر حمايت و همبستگي كامل خوداز مردم فلسطين در مبارزه آنان براي تشكيل يك دولت مستقل تاكيد كرده ايم و بارها بيان كرده ايم كه ياسرعرفات بايد نقش اجتناب ناپذيري براي دستيابي به يك راه حل پايدار، جامع و منصفانه براي تحقق خواسته هاي مردم فلسطين و پيشرفت روند صلح در خاورميانه داشته باشد .
با صدور بيانيه اي از سوي سفارت اندونزي در تهران
جاكارتا رد قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل در مورد خاورميانه را محكوم كرد

سفارت جمهوري اندونزي در تهران در واكنش به رد قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل با صدور بيانيه اي ضمن اعلام مراتب تاسف دولت جاكارتا از رد اين قطعنامه ، آن را مسامحه نسبت به اسرائيل ناميد .
کد خبر 26626
نظر شما