به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر" غلامعلي حداد عادل شب گذشته پس از بازگشت از سفر پنج روزه خود به كشورهاي روسيه و روسيه سفيد مورد استقبال رسمي جمعي از نمايندگان مجلس و سفير روسيه سفيد در تهران قرار گرفت.
رييس مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر خود و جمعي از نمايندگان مجلس گفت: اين سفر به دعوت روساي مجالس روسيه و بلاروس و در پاسخ به سفر آنها صورت گرفت كه برخي مسوولان وزارت خارجه نيز ما را در اين سفر همراهي مي كردند.
وي افزود: پس از دو روز حضور در مسكو به جمهوري تاتارستان كه يك منطقه مسلمان نشين است، عزيمت كرديم و ملاقات هايي را با رييس جمهور و برخي ديگر از مقامات آن داشتيم.
حداد عادل سفر خود به بلاروس را نيز مثبت ارزيابي كرد و گفت: در اين سفر در خصوص مسائل بين المللي، منطقه اي و همچنين موضوعات دو جانبه به ويژه گسترش روابط اقتصادي در كنار همكاري هاي پارلماني بحث و گفتگو شد.
رييس مجلس در پاسخ به سوالي در زمينه افزايش مراودات اقتصادي و صنفي ميان ايران و روسيه سفيد اضافه كرد: علاوه بر بازديد از برخي مراكز مهم صنعتي در اين كشور از كارخانه عظيم تراكتور سا زي مينسك واقع در پايتخت بلاروس نيز بازديد كرديم كه طرف روسي علاقه مند به توليد و فروش اين محصول در ايران بود كه مقدمات آن نيز در گذشته انجام شده است.
وي همچنين از راه اندازي خط توليد سمند در روسيه سفيد خبر داد و گفت: در اين سفر مذاكراتي در اين زمينه صورت گرفته و ما به اطلاع آنها رسانديم كه اقدامات اين پروژه به مراحل پاياني نزديك شده است و قرارداد آن نيز در هفتمين كميسيون مشترك ايران و بلاروس به امضا خواهد رسيد.
حداد عادل در پايان از سفر رييس جمهور روسيه سفيد در خردادماه سال آينده به ايران خبر داد.
نظر شما