پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۵۲

آیت الله اعرافی:

خلف وعده آمریکایی‌ها نگران کننده است/ برسر عزتمان معامله نمی‌کنیم

خلف وعده آمریکایی‌ها نگران کننده است/ برسر عزتمان معامله نمی‌کنیم

قم - رئیس جامعه المصطفی العالمیه، با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران، ابراز داشت: در مذاکرات هسته‌ای شواهدی مبنی بر خلف وعده طرف مقابل وجود دارد که نگران کننده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد، در سخنانی با تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه اظهار داشت: سالروز میلاد با سعادت اباعبدالله الحسین(ع) را به نام روز پاسدار نامگذاری کرده‌اند و امروز تمام دنیا می‌داند که در کشور ما علاه بر حضور ارتش، نیروی نظامی دیگری به نام سپاه و بسیج وجود دارد که تمامی این نیروهای مسلح تحت فرماندهی ولی فقیه، شجاع و عادل قرار دارند.

وی با اشاره به ویژگی‌های نیروهای مسلح کشورمان بیان داشت: اتکا به خداوند متعال، ریشه داشتن در دل مردم و همراهی با ملت و زیر نظر بودن فرماندهی کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای از ویژگی‌های برجسته نیروهای مسلح کشور است.

امام جمعه قم افزود: نیروهای مسلح کشور ما امروز در عرصه‌های علمی و دانش رزمی و همچنین در عرصه تجهیزات نظامی پیشرفت‌های بسیار شگرفی داشته است که این امر موجب خواهد شد که هر متجاوزی پشیمان شود.

وی بیان داشت: ملت بزرگ ایران دارای منطق و فرهنگ گفتگو است، اما اگر دشمنان بخواهند عزت و کرامت ما را نادیده بگیرند تمامی ملت و نیروهای مسلح کشور در برابر ستیزه جویی‌های آنها خواهند ایستاد.

مذاکره کنندگان خط رهبری را دنبال کنند

آیت الله اعرافی، در بخش دیگری از سخنان خود به ادامه مذاکرات هسته‌ای ایران اشاره کرد و ابراز داشت: در مذاکرات هسته‌ای شواهدی مبنی بر خلف وعده طرف مقابل وجود دارد که نگران کننده است.

وی افزود: آمریکایی‌ها در قرن اخیر بیش از صد جنگ را به راه انداخته‌اند و در طول این سال‌ها جنایت‌های بسیاری انجام داده‌اند که رفتار گذشته آمریکا و خلف وعده‌های این کشور در پیش روی کشور ما قرار دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه گفت: امروز اختلافات داخلی در کشور آمریکا بر سر مسئله هسته‌ای ایران زیاد شده است و مذاکره کنندگان ما باید خطی که رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده‌اند را دنبال کنند.

وی با بیان اینکه خردادماه یادآور آغاز فریاد امام راحل از مسجد اعظم قم علیه آمریکا است که فرمود این کشور منفور‌ترین کشور در نگاه ملت‌ها است، افزود: امروز نیز حوزه علمیه و مردم قم از این شهر مقدس این فریاد را بر می‌آورد که منفور‌ترین دولت‌ها در نزد ملت‌ها همین کشور آمریکا است.

بر سر عزت و کرامت خود هرگز معامله نمی‌کنیم

آیت الله اعرافی تصریح کرد: ما بر سر عزت و کرامت خود هرگز معامله نمی‌کنیم و در این مذاکرات اجازه بازرسی‌های بیش از حد، توقف دانش هسته‌ای و بازرسی از مراکز نظامی خود را نخواهیم داد.

وی در ادامه با اشاره به حملات عربستان سعودی به کشور یمن ابراز داشت: این جنایات و عدم ارسال کمک‌های بشر دوستانه به مردم یمن دردآور است و امیدواریم روزی تفکر تکفیری از دل آل سعود خارج شود.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه، اضافه کرد: برخی واعظین و سلاطین در کشورهای عربی با تهاجم سعودی‌ها همراهی کردند که ملت ایران این جنایات را محکوم می‌کند.

کد خبر 2667215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha