به گزارش خبرگزاري "مهر"، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام عصر امروز در ديدار اعضاي شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسان اظهار داشت: اگرچه روحانيت و جريانهاي ديگر در برخي از مسايل سياسي مي توانند مرجع باشند، اما بايد به تشكيلات نگاه جدي تري داشت.
وي با اشاره به فعاليت هاي برخي از مبارزين در سالهاي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي گفت: همان موقع نيز با اينكه با تشكيلات كار نمي كرديم، ولي ضرورت آن را احساس مي كرديم. در آن مقطع روحانيت توانست نقش يك حزب تمام عيار را براي مبارزه ايفا نمايد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، اجازه امام (ره) از سهم امام براي مصارف فرهنگي حزب جمهوري اسلامي را نشان از موافقت ايشان با كارهاي تشكيلاتي دانست و افزود: واقعا فعاليت هاي حزب جمهوري، كشور و انقلاب را از گردنه هاي خطرناك سال هاي اول پيروزي عبور داد.
وي پايين كشيدن فتيله آن حزب با حفظ شخصيت حقوقي آن را يادآور شد و گفت: بايد تشكيلات جدي بتوانند با جذب گروهها و احزاب كوچك به مسايل كلان كشور بينديشند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با تاكيد بر امكان تاسيس حزب نيرومند با حفظ جايگاه ولايت فقيه در نظام اسلامي افزود: بايد نقش احزاب در ايران و نحوه فعاليت آنان پس از مطالعات عميق روشن و تعريف شود.
وي با اشاره به سير جوامع بشري به سوي اتكا بر آراي مردمي و دمكراسي اظهار داشت: خوشبختانه انقلاب اسلامي ايران با اتكا به خواست مردم به وجود آمد و با همين سرمايه دوام و تكامل يافت.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: بايد با مهندسي حوادث و هدفمند كردن فعاليت ها، دمكراسي را بيش از پيش نهادينه كنيم.
در آغاز اين ديدار مهندس باهنر، مهندس نبوي، مهندس يحيوي و جمعي ديگر از اعضاي شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسان گزارشي از كارهاي اين تشكيلات ارائه كردند و به بيان ديدگاه هاي خويش پرداختند.
نظر شما