"سياوش طهمورث" با بيان اين جمله به خبرنگار تئاتر "مهر" گفت : سال 58 يك بار نمايش "بردارشدن حسين ابن منصورحلاج" را روي صحنه بردم ، اما امسال با توجه به اين كه 3-4 سالي بود كه ازعرصه تئاتر دوربودم ، با حمايتهاي آقاي دكتر ايماني ( معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي) اين نمايش را با وجود تغييراتي كه درآن صورت دادم، در اداره تئاتر شروع به تمرين كردم .
"سياوش طهمورث" درباره اين نمايش اضافه كرد: "بردارشدن حسين ابن منصورحلاج" به مقطعي از اواخر زندگي حلاج و به دارآويختن و محاكمه شدن آن مي پردازد.
اين بازيگر و كارگردان تئاتر افزود : نمايش "بردارشدن حسين ابن منصورحلاج" مي خواهد مساله اي عرفاني را مطرح كند و به خدا دوستي، انسان دوستي و پاك و مطهربودن توجه دارد .
"طهمورث" كه اخيرا بازي در نمايش " ايكارو" به كارگرداني بهروزغريب پور را به پايان رسانده است، اكنون دراين نمايش ( بردارشدن حسين ابن منصورحلاج ) با تنظيم و نوشته اي كه خودش روي آن صورت داده است، نقش حلاج را بازي مي كند و "حسين محب اهري" و "امير دژاكام" ، نقش هاي دوقاضي را بازي مي كنند و "كوروش زارعي" هم نقش "شبلي" را دارد .
"اميرحسين مدرس" كه اخيرا خوانندگي سريال "خانه به دوش" را با صداي او شنيده ايم، قرار است نقش مريد شاگرد و همدم حلاج را بازي كند.
بنا به اين گزارش بعد ازتمرينات اين گروه ، قراراست 4 دي ماه نمايش "بردارشدن حسين ابن منصورحلاج" درتالارقشقايي روي صحنه برود، اما به گفته "سياوش طهمورث" ابتدا قراربوده اين نمايش درتالاروحدت روي صحنه برود، بعد سالن اصلي تئاترشهر، بعد تالار چهارسو و حالا قرارشده درتالارقشقايي به نمايش گذاشته شود.
طهمورس مي گويد : اميدواريم تا پايان كار، اين سالن هم ازما گرفته نشود !!
نظر شما