دكتر "واثق عباسي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" گفت: تنها 25 درصد دانشجويان اين دانشگاه بومي بوده و مابقي غير بومي هستند كه بيشتر از استانهاي شرقي كشور در دانشگاه مشغول به تحصيل هستند و اين امر به مشكلات دانشگاه افزوده است.
رئيس دانشكده ادبيات دانشگاه سيستان و بلوچستان تصريح كرد: خوابگاه هاي دانشجويان تمام وقت و پاره وقت در خود دانشگاه واقع شده ولي به دليل كمبود امكانات مسئولان به ايجاد خوابگاهها براي دانشجويان شبانه در بيرون از دانشگاه و با هزينه خود دانشجويان اقدام كرده است كه متاسفانه اين خوابگاه ها در مركز شهر و در منطقه اي واقع شده است كه در استان به مركز خلافكاران و قاچاقچيان معروف است و اين امر باعث تغيير در رفتار و فرهنگ دانشجويان و انتقال آن به ديگر دانشجويان شده است.
دكتر "واثق عباسي" افزود: امنيت يكي از دلايل عدم پيشرفت اين استان است. تا زماني كه نا امني در استان وجود داشته باشد استان پيشرفت نخواهد كرد چرا كه لازمه پيشرفت سرمايه گذاري است و با وجود نا امني كسي حاضر به سرمايه گذاري در استان نمي شود و اميدوارم با سفر رئيس جمهور به اين استان اين نا امني كمرنگتر شود.
وي اضافه كرد: دانشگاه سيستان و بلوچستان با حضور 15 هزار دانشجو فقط از 350 استاد بهره مي گيرد كه حدود 100 نفر از اساتيد با مدرك دكترا و 250 استاد با مدرك كارشناسي ارشد مشغول به تدريس هستند.
نظر شما