پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ دی ۱۳۸۴، ۱۴:۴۹

عضو كميسيون فرهنگي مجلس به مهر خبر داد :

مشكل يارانه هاي كاغذ به زودي در كمسيون فرهنگي بررسي خواهد شد

مشكل يارانه هاي كاغذ به زودي در كمسيون فرهنگي بررسي خواهد شد

آرين منش عضو كميسيون فرهنگي مجلس گفت : مجلس شوراي اسلامي تاكنون به طور مشخص بررسي وضعيت يارانه هاي كاغذ را در دستور كار نداشته است اما با توجه به انتقاداتي كه از سوي فعالين صنف چاپ و نشر مطرح مي شود به زودي نشستي را براي بررسي اين موضوع برگزار خواهيم كرد .

عضو كيسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار كتاب مهر افزود : مجلس اگرچه اعتقاد دارد كه كتابخواني و مطالعه در اين تبديل به يك معضل شده است اما نمي تواند وزارتخانه اي را كه يكي از وظايف ذاتي اش ترويج كتابخواني و فرهنگي مطالعه است از طريق قانون و طرح و لايحه به اين كار وادار كند .

وي تصريح كرد : من اعتقاد دارم كه يارانه هاي كاغذ مسير درستي را دنبال نمي كند و جهت يارانه هاي كاغذ كه هرساله ارقام درشتي را شامل مي شود يابد از سوي تولي كننده به سوي مصرف كننده تغيير كند .

آرين منش افزود : هدفمند كردن يارانه ها يكي از اهداف بلند مدت مجلس و دولت است اما بايد مشخص شود كه به چه كيفيتي مي خواهيم اين يارانه ها را بپردازيم .

وي در ادامه گفت :حمايت از مصرف كننده و مخاطب كتاب يكي از اهداف اصلي تخصيص يارانه ها است و بايد بررسي شود كه چرا با وجود هزينه هاي سنگيني كه از سوي دولت براي انتشار كتاب صرف مي شود هنوز مردم رغبتي به مطالعه كتاب ندارد .

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به اين سوال كه تاكنون طرح هاي مختلفي از سوي كارشناسان عرصه نشر براي بهبود وضعيت مطالعه در كشور ارائه شده اما چرا مجلس از اين طرح ها استفاده نمي كند ؟ ، گفت : زماني طرحي در مجلس مطرح مي شود كه كشور يا دولت با معظلي مواجه باشند و يا خلاء قانوني در بخشي وجود داشته باشد اگرچه كتابخواني و مطالعه در كشور به يك معظل تبديل شده است اما راهكار آن قانون نوشتن نيست  .

وي تصريح كرد : راهكار اصلي موجود در اين راه سوال و تذكر است ، مي توان از اين طريق دولت را موظف به اجراي برنامه هاي موجود نمود ، به جز اين موارد مجلس هميشه از راهنمايي هاي كارشناسان عرصه هاي مختلف نشر براي رفع مشكلات استفاده كرده و خواهد كرد همانند جلسه اي كه هفته قبل با فعالين چاپ و نشر برگزارشد .

آرين منش  درباره حل مشكل يارانه هاي كاغذ گفت : رئيس كميسيون فرهنگي اين مشكل را از زبان فعالين صنف نشر شنيده است و كميسيون فرهنگي در صدد است با برگزاري نشستي كه مسولين دولتي در آن حضور دارند درباره مشكل كاغذ به صورت دقيق به جمع بندي برسد .

کد خبر 269096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha