پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ دی ۱۳۸۴، ۱۵:۱۶

با اجراي سيستم مانيفست الكترونيكي در گمركات؛

زمان انجام تشريفات گمركي و خروج كالاهاي وارداتي از گمرك كاهش مي يابد

با اجراي سيستم مانيفست الكترونيكي كالا در گمركات تشريفات مربوط به ترخيص و خروج كالا از گمرك كاهش يافته است.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي گمرك، با اجراي اين سيستم به محض حركت وسيله حامل كالا از مبدا، اطلاعات و مشخصات كالاها به صورت الكترونيكي به گمرك مبدا ارسال و در پايگاه اطلاعاتي گمرك ثبت مي شود كه اين امر سبب كاهش زمان ترخيص و خروج كالا از گمرك خواهد شد.

اين گزارش حاكيست، پس از رسيدن وسيله حامل كالا به مقصد، گمرك با دريافت مانيفست كاغذي از صاحب كالا نسبت به ادامه تشريفات گمركي و ترخيص كالا اقدام مي كند و از آنجايي كه قبل از ورود كالا مراحل ورود اطلاعات انجام شده است در صورت داشتن مجوزهاي لازم و انطباق اسناد تشريفات مربوطه در سريع ترين زمان ممكن خواهد گرفت.

بر اساس اين گزارش ، قبل ازاين پس از رسيدن كالا به مقصد ورود اطلاعات انجام مي شد كه اين امر به دليل متعدد بودن صاحبان كالا زمان زيادي صرف ورود اطلاعات و طولاني شدن مراحل ترخيص و خروج كالا از گمرك مي شد.

ثبت و تخليه مكانيزه مانيفست و بارنامه، اطلاع دقيق از تعداد مانيفست و بارنامه ها در تاريخ معين، امكان كنترل اطلاعات ثبت شده در اظهارنامه و بارنامه و جلوگيري از اظهار مجدد كالا از عمده ترين مزاياي بكارگيري سيستم مانيفست الكترونيكي در گمركات است.

با بكارگيري اين سيستم ضمن حذف كليه دفاتر سنتي سبب تسريع در امور ثبت و تخليه كالا خواهد سشد و اين سيستم قابليت دارد به محض دريافت شماره ارزيابي از اظهارنامه كالاي مربوطه را به صورت خودكار تسويه و موجودي كالا را در انبار به صفر برساند.

با راه اندازي اين سيستم در گمرك خرمشهر در حال حاضر 7 گمرك كشور قبل از رسيدن محموله به مقصد، اطلاعات و مشخصات كالاها را در پايگاه اطلاعاتي گمرك ثبت مي كنند.

بر اساس اين گزارش قبل از اين گمركات مهرآباد، غرب تهران، شهريار، انزلي، نوشهر و بندر امام به سيستم مانيفست الكترونيكي مجهز شده بودند.

کد خبر 271367

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha