پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۱۴

یوسفی:

توجه خانواده ها به اموراعتقادی بیشتر شود/اجرای طرح امین در۲۳مدرسه

توجه خانواده ها به اموراعتقادی بیشتر شود/اجرای طرح امین در۲۳مدرسه

همدان- معاون پرورشی آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه خانواده ها نسبت به مسائل اعتقادی کم توجه هستند، گفت: باید به جنبه غیر رسمی تربیت نیز توجه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن آقا یوسفی ظهر دوشنبه در گردهمایی مدیران و روحانیون مدارس طرح امین اظهار داشت: رکنی اساسی که در طرح امین وجود دارد نگاه مثبت مدیریت مدرسه به این طرح است و اگر مدیر مدرسه همکاری نکند طرح موفق نخواهد بود.

وی با بیان اینکه همکاری مدیر مدرسه و توانمندی مربی طرح امین اساس موفقیت طرح است، ادامه داد: باید دانش آموزان علاوه بر احکام با مسائل مذهبی و اعتقادی آشنایی بیشتری داشته باشند.

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه خانواده ها و حتی رسانه ها نسبت به مسائل اعتقادی کم توجه هستند، بیان کرد: فرزندان وقت زیادی را در تلویزیون و شبکه های اجتماعی به سر می برند.

یوسفی با بیان اینکه کاستی ها در حوزه های عملکرد است و گاهی بسیاری از مسائل را می دانیم اما به آن عمل نمی کنیم، بیان داشت: فرزندان در حوزه یادگیری گاهی مسائل را می دانند ولی به آن عمل نمی کنند.

وی با بیان اینکه یکی از حوزه هایی که در آن غفلت ایجاد شده گفتمان هاست، عنوان کرد: گفتمان های دینی، اخلاقی، فرهنگی و گاهی سیاسی نیاز است و باید ابتدا به گفتمان ها در حوزه دینی، اخلاقی و بعد سیاسی توجه شود.

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه باید مربیان طرح امین ظرفیت شنیدن حرف های مختلف را داشته باشند و بعد این را به دانش آموزان انتقال دهند، عنوان کرد: یکی از ظرفیت های موجود شورای دانش آموزی است و باید اجازه داده شود که دانش آموزان اشتباه کنند.

حسن آقا یوسفی بیان کرد: پنج درصد نیروهای وزارت آموزش و پرورش کار تعلیم و تربیت انجام می دهند و وطیفه معلمان پرورشی رصد فعالیت های تربیتی است.

استاد حوزه علمیه همدان نیز در ادامه با بیان اینکه طرح امین در ۲۳ مدرسه روزانه استان فعال شده است، اظهار داشت: ابتدا طرح امین در ۱۵ مدرسه اجرا شد و بعد به ۲۳ مدرسه افزایش پیدا کرد.

حسن فاضلیان با بیان اینکه برای سال تحصیلی جدید پیش بینی شده طرح امین در ۱۰۰ مدرسه استان همدان راه اندازی شود، عنوان کرد: طرح امین در ۹ مدرسه شبانه نیز راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه در استان همدان مدارس قرآنی فعالیت می کنند و طرح امین را موازی کاری با مدارس قرآنی عنوان کرده اند، بیان داشت: شاخص های طرح تربیتی ارائه شده تا مدیران استان مطالعه کنند و خوب توجیه شوند.

کد خبر 2760011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha