به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرج اللهی سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بناب اظهار داشت: کشف بیش از ۹۱۰ کیلوگرم مواد پیش ساز تولید شیشه و نیز ۴۰ کیلوگرم تریاک نشان از عزم نیروهای انتظامی برای مبارزه با پدیده خانمان سوز اعتیاد و مواد مخدر است و انتظار داریم دستگاه قضایی نیز در خصوص قاچاقچیان اشد مجازات را اعمال کند.
وی سال ۹۴ را سال ناامنی برای قاچاقچیان مواد مخدر دانست و افزود: براساس استراتژی تعریف شده نیروی انتظامی امسال با همکاری دستگاه قضایی با قاچاقچیان مواد مخدر برخورد شدیدی صورت می گیرد و مبارزه با سوداگران مرگ، جمع آوری معتادان و پاکسازی مناطق آلوده و آموزش، پیشگیری و آگاهی بخشی دو محور اصلی فعالیتهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بناب خواهد بود.
فرماندار بناب با اشاره به بدل شدن توزیع مواد مخدر به یک موضوع جهانی گفت: کشور ما نیز بدلیل قرارگرفتن در مسیر ترانزیت این بلای خانمانسوز در معرض تهدید جدی است و بر همین اساس باید همه در این مورد احساس وظیفه کنند چرا که اگر بصورت جدی و عملی وارد میدان مبارزه نشویم، این بلای خانمانسوز فردا گریبان اکثریت خانواده ها و تک تک فرزندان ما را خواهد گرفت.
وی با اشاره به ضرورت تداوم عملیات پاکسازی در نقاط آلوده بناب با توجه به نتایج مثبت اجرای این طرح در سال گذشته در برخی محلات و روستاهای این شهرستان تصریح کرد: موضوع قهوه خانه های فعال در سطح بناب نیز موضوعی است که باید مورد توجه مسوولان باشد و نسبت به پلمپ قهوه خانه هایی که خارج از ضوابط و دستورالعمل ها فعالیت کنند، اقدام شود که بر همین اساس سال گذشته ضمن جمع آوری و تعطیلی کلیه قهوه خانه های موجود در مسیر دانشگاه ها، از ایجاد قهوه خانه های جدید نیز جلوگیری شد.
نظر شما