پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۳۸

رستمی:

۲۰ درصد واحدهای تولیدی کردستان با ظرفیت کامل فعال هستند

۲۰ درصد واحدهای تولیدی کردستان با ظرفیت کامل فعال هستند

سنندج - مدیر مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: در استان کردستان تنها ۱۵ تا ۲۰ درصد واحد های تولیدی با ظرفیت کامل فعال هستند.

به گزارش خبرنکار مهر، یوسف رستمی ظهر چهارشنبه در نشست تخصصی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: باید به آموزش به عنوان یک موضوع مهم در اقتصاد توجه داشت تا بتوان بسترهای توسعه را در این حوزه فراهم کرد.

وی افزود: نبود برندهای قابل رقابت با نمونه‌ های خارجی در ایران یکی از شروط حمایت از تولیدات داخلی است.

مدیر مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: دلیل رکود در بخش تولید به مشکل فروش آن بر می گردد و هر گاه فروش محصول امکان پذیر نباشد در تولید هم رکود به وجود می آید.

رستمی یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر۴۰ درصد کارخانه‌ ها و واحدهای تولیدی استان تعطیل هستند و این به آن معنا است که ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه معطل است.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی سرمایه گذاران جدید مشارکت در سرمایه گذاری را کنار می کذارند و باید به روش علمی و اقتصادی شرایط را برای حضور سرمایه گذاران فراهم کنیم.

مدیر مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: سیاست ‌های حمایتی در کشورهای پیشرفته ویژه بخش تولید است و با وجود اینکه قرار بود صرفه جویی حاصل از یارانه‌ ها وارد بخش تولید شودمتاسفانه این امر محقق نشد.

در ادامه این جلسه رئیس مرکز پژوهش ‌های صدا و سیمای کردستان گفت: رسانه ملی از سال گذشته موضوع اقتصاد مقاومتی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز را سرلوحه فعالیت خود قرار داده است.

فرهاد میمنت آبادی اظهار داشت: برنامه‌ های این سازمان در این رابطه به اندازه کافی نبوده و مهم‌ ترین نقص در این ارتباط عدم همراهی برخی دستگاه‌ های مرتبط با قضیه است.

وی هدف اصلی این برنامه ها را پرداختن به اقتصاد مقاومتی و بومی بیان کرد و افزود: البته لازم است در بخشی که مربوط به دستگاه ‌ها است ساماندهی لازم برای همکاری انجام شود.

رئیس مرکز پژوهش ‌های صدا و سیمای کردستان بیان کرد: هدف اقتصاد مقاومتی اداره زندگی بدون نیاز به بیگانگان  است و به طور قطع اگر از امکانات به صورت بهینه استفاده و خط دهی خوبی انجام بگیردمردم نیز استقبال می کنند.

میمنت آبادی یادآور شد: رسانه ملی برای به بوته نقد گذاشتن راهکارهای کارشناسان در زمینه پردازش رسانه ‌ای موضوع و توجه به اقتصاد بومی و مقاومتی آمادگی لازم را دارد.

کد خبر 2762137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha