پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

اخبار امنیتی یمن؛

بمباران صنعاء و صعده/ انهدام یک خودروی سعودی در منطقه «جیزان»

بمباران صنعاء و صعده/ انهدام یک خودروی سعودی در منطقه «جیزان»

بمباران شهرهای صنعاء و صعده توسط عربستان و انهدام یک خودروی سعودی در منطقه جیزان از جمله خبرهای امنیتی یمن به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، جنگنده های متجاوز عربستان سعودی در تازه ترین حملات خود منطقه «الملاحیظ» در استان صعده را بمباران کردند. این جنگنده ها همچنین بر فراز آسمان صعده در حال پرواز هستند.

از صنعاء پایتخت یمن نیز خبر می رسد جنگنده های سعودی مناطق مختلف این شهر را بمباران کردند.

خبر دیگر اینکه ارتش یمن و کمیته های مقاومت مردمی این کشور یک دستگاه خودروی زرهی سعودی در پایگاه «تویلق» در «جیزان» را منهدم کردند. این نیروها همچنین در مناطق «الموشکی» و «الروضه» در استان تعز پیشروی کردند.

کد خبر 2764464

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha