پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۶

خوانساری خواستار شد؛

خروج دولت از قیمت‌گذاری کالاها

خروج دولت از قیمت‌گذاری کالاها

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران خواستار خروج دولت از قیمت‌گذاری کالاها شد و گفت: دولت برای کشف قیمت باید براساس مکانیزم بازار و عرضه و تقاضا حرکت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود خوانساری در اجلاس معدن با اشاره به سهم معدن در رشد اقتصادی، گفت: معدن به عنوان محرک رشد اقتصادی به شمار می رود و علاوه بر اینکه اشتغالزایی بالایی دارد، منجر به تحرک و پویایی اقتصادی خواهد شد، این در شرایطی است که علی رغم وجود معادن و تنوع مواد معدنی، اما ایران به خوبی از این ذخایر بهره نمی گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران تصریح کرد: با باز کردن مجاری تعامل اقتصاد ایران با دنیا زمینه بروز سرمایه و فناوری فراهم شده است که به نظر می رسد باید از این فرصت نهایت استفاده را داشت و این سیاست‌های رفع موانع و تسهیل امور در توسعه معادن و صنایع معدنی را ضروری می نماید.

خوانساری معتقد است باید کبوتر سرمایه گذاری خارجی بر بام اقتصاد ایران بنشیند و زمانی که این اتفاق رخ داد، با محدودیت‌های نابجا زمینه را برای پرش آن فراهم نکرد.

به گفته خوانساری، مهمترین عامل توسعه و رشد معادن، قیمت واقعی است در حالی که دولت همواره نشان داده که قیمت‌گذار خوبی نیست و هر جا ورود پیدا کرده، زمینه رانت فراهم شده است. به همین دلیل، بخش خصوصی معتقد است که دولت برای کشف قیمت باید مکانیزم بازار و عرضه و تقاضا را انتخاب کند و در مقابل بخش خصوصی ضرر و زیان خود را داشته باشد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران افزود: خوب است همان طور که دولت در زمان بروز مشکلات در بازارهای جهانی و مسائل قیمتی ضرر و زیان بخش خصوصی را نمی دهد، در زمان رونق نیز دخالتی در کشف قیمت مواد معدنی نداشته باشد.

 

 

 

 

کد خبر 2764849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha