پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۱۴

معاون پژوهشی وزارت صنعت خبر داد:

سهم ۲۰درصدی ایران از دارایی های فکری

سهم ۲۰درصدی ایران از دارایی های فکری

معاون آموزشی و پژوهشی وزارت صنعت گفت: از کل دارایی ها تنها بیست درصد از سرمایه ایران فکری و اندیشه ای است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر توفیق امروز در برنامه «آشنایی با قانون، آیین نامه و فرایند حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان به ویژه دانش بنیان صنعتی و واحدهای تحقیق و توسعه» گفت: در ابتدای انقلاب با قانون ۲ در هزار شروع به کار کردیم که در ۲ وزارتخانه صنایع سنگین و صنعت، معدن و تجارت این قانون اجرایی شد و به دلیل اینکه در ابتدای راه بودیم به مشکلاتی برخوردیم.

وی گفت: بر اساس قانون ۲ در هزار کلیه واحدهای تحت پوشش، مدیریت قانون، مالکیت مشهود موظف هستند ۲ در هزار فروش خود را صرف تحقیق و توسعه کنند.

وی افزود: نهال آموزش یک نهال قوی در کشور است که رشد این نهال در یک مقطع کند و خشک شد. این توقف به ضرر ما تمام شد.

وی با بیان اینکه اکنون در مقطعی هستیم که دانشگاه ها، مراکز رشد و پارک ها در حال به ثمر رسیدن هستند، افزود: اگر بازاری برای دانشگاه ها، مراکز رشد و پارک ها نباشد موجب دلسردی آنها می شود برای اینکه این دلسردی در آنها به وجود نیاید باید سیاست های کلان کشور روشن شود البته رهبر معظم انقلاب هم بر این حوزه که مربوط به اقتصاد دانش بنیان می شود تاکید فراوانی دارند.

توفیق با بیان اینکه آمار دارایی های دنیا ۷۰۸ هزار میلیارد دلار است، گفت: در کشورهای پیشرفته ۲۰ درصد از این دارایی شامل سرمایه های فیزیکی و ۸۰ درصد مابقی مربوط به سرمایه فکری و اندیشه ای می شود اما در ایران تنها ۲۰ درصد از دارایی ها مربوط به سرمایه های فکری و اندیشه ای است. ما باید خود را در حوزه سرمایه های فکری و اندیشه ای تقویت کنیم و در نهایت به تولید دانش و اقتصاد دانش بنیان دست یابیم.

کد خبر 2764894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha