به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علوی گرگانی در دیدار با مدیران اوقاف مازندران در قم با اشاره به اهمیت وقف در جامعه گفت: وقف مانند خونی در رگهای جامعه جاری است و جامعه را حیات می بخشد .
وی افزود: اگر خونی در رگهای جامعه جریان نباشد آن جامعه زنده نخواهد ماند و وقف کارش حیات بخشیدن به جامعه است .منطقه مازندران و گلستان امتیاز خوبی در وقف و بقاع متبرکه دارد و هم وقفهای خوبی در این استانها وجود دارد و هم مدفن بسیار زیادی از امامزادگان واجب التعظیم است.
وی در ادامه افزود: در وقف سه کار اصلی احیای وقف، احیای موقوفات و وقف های جدید را باید در نظر داشته و به آن اهتمام بورزیم .وقف را باید از مهجوریت در آوریم و متولیان و متصدیان وقف باید با برنامه های مختلف به این امر مهم توجه نمایند.
وی با اشاره به تفاوت ارزش زمینهای موقوفه و غیرموقوفه گفت: باید با تشریح عملکرد و بیان اهمیت وقف و اجرای نیت واقفین برای مردم، اجارات اراضی موقوفه و غیرموقوفه باید به تعادل برسد و ارزش موقوفات کم نشود و این صدقه جاریه در بین مردم مانند همیشه جاری بماند.
نظر شما