پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۳۶

سرپرست معاونت صنايع دستی ميراث فرهنگی كرمان:

هنرمندان كرمانی در نمايشگاه سراسری صنایع دستی تهران شركت می كنند

هنرمندان كرمانی در نمايشگاه سراسری صنایع دستی تهران شركت می كنند

کرمان - سرپرست معاونت صنايع دستی ميراث فرهنگی استان كرمان از حضور هنرمندان كرمانی در نمايشگاه سراسری صنايع دستی تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا فرخی صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: هنرمندان كرمانی به مناسبت هفته صنايع دستی در نمايشگاه سراسری تهران كه از ۲۰ خردادما جاری به مدت يك هفته برگزار می شود، شركت می كنند.

وی با اشاره به اينكه در اين نمايشگاه ۱۷ غرفه به استان كرمان اختصاص يافته است، اظهار داشت: امسال هنرمندان در غرفه های خود به توليد زنده رشته های هنری می پردازند.

فرخي به ديگر برنامه های هفته صنايع دستی در كرمان اشاره و تصريح كرد: برگزاری نمايشگاه در گالری صنايع دستی، ديدار از  هنرمندان و پيشكسوتان صنايع دستی و مراسم تجليل از برنامه های اين هفته است.

وی در پايان تصریح كرد: بازديد از كارگاه ها و آموزشگاه های فعال صنايع دستی نيز از ديگر ويژه برنامه های اين هفته است.

کد خبر 2768581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha