پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۸۴، ۱۷:۰۷

همنوا با ساير مقامات آمريكايي ؛

چني هم ايران را تهديد كرد

چني هم ايران را تهديد كرد

ديك چني معاون رئيس جمهور آمريكا تهديد كرد كه احتمالاً پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيت خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از خبرگزاري فرانسه، چني با اشاره به اعلام شروع فعاليت هاي تحقيقاتي مربوط به سوخت هسته اي در تاسيسات ايران اظهار داشت  چنين اقدامي مي تواند در گام بعدي ، موضوع هسته اي ايران را به شوراي امنيت ارجاع دهد.

چني در گفتگو با راديو فاكس نيوز گفت: دستور كار بعدي قطعنامه اي خواهد بود كه ايران را به خاطر عدم همكاري تحريم خواهد كرد.

اظهارات چني در حاليست كه تقريباً بيشتر مقامات ارشد آمريكا درباره موضوع هسته اي ايران واكنش نشان داده اند.

در همين رابطه "كاندوليزا رايس" وزير امور خارجه و " شون مك كورمك" سخنگوي اين وزارتخانه و اسكات مك كللان سخنگوي كاخ سفيد اظهارات مشابهي را ابراز داشته اند.

تحليلگران مي گويند، آمريكا اين بار بر اين باور است كه بتواند با همراه سازي روسيه فشاري مضاعف را به ايران وارد كند.

اين افراد معتقدند روسيه كه هم اكنون با مشكلات منطقه اي و بين المللي از جمله مسئله گاز اوكراين رو به روست  و از سوي ديگر در سال جاري رياست گروه 8 را برعهده خواهد گرفت،  ممكن است، كمي با آمريكا در اين پرونده كنار بيايد.

اين در حاليست كه تحليلگر شبكه تلويزيوني سي ان ان با اين ادعا كه ايران قوانين بين المللي را نقض كرده و براي اين كار شواهد ملموس و عيني وجود دارد، اين احتمال را داد كه ممكن است اقدامي از سوي آمريكا عليه ايران براي واشنگتن هزينه بر باشد.

تحليلگر اين شبكه با اعلام اينكه آمريكا در عراق و افغانستان نيروهاي زيادي دارد اقدام عليه ايران را ريسك خواند.

کد خبر 276966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha