به گزارش خبرنگار مهر، احمد دست نیان ظهر یکشنبه در نشست خبری برگزاری هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در پاسخ به سئوالات خبرنگار مهر در خصوص وضعیت کمکها و تعداد خیرین استان فارس، گفت: از روز اول آغاز به کار مجمع خیرین مدرسه ساز در استان فارس تاکنون ۹ هزار کلاس درس با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد ریال ساخته شده که در کشور بی نظیر است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نیز یک هزار و ۴۰۰ کلاس درس با اعتبارات دولتی و خیرین در حال ساخت است که تا اول مهر ماه سال جاری ۴۰۰ کلاس درس افتتاح می شود.
دست نیان با اشاره به اینکه در حال حاضر اعتبارات دولتی برای ساخت مدارس بسیار کاهش داشته است یادآور شد: در سال ۸۶ اعتباری که برای ساخت مدارس از جانب دولت در نظر گرفته شد رقمی حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بود که این رقم در حال حاضر به ۵۴ میلیارد تومان رسیده که با این پول توانایی ساخت مدارس مجهز از دولت گرفته شده است.
وی افزود: اما خوشبختانه در استان فارس خیرین وارد صحنه شدند و با تلاش های خود بخشی از کمبود های استان فارس در بحث مدارس را برطرف کرده اند.
مدیر کل نوسازی مدارس استان فارس یادآور شد: سال گذشته در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان فارس رقمی حدود ۵۰ میلیارد تومان کمک شد که امیدوارم در سال جاری این رقم به ۸۰ میلیارد تومان برسد.
دست نیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امروز باید به فکر رفع مشکلات آموزشی در مجموعه های مسکن مهر باشیم، گفت: متاسفانه چندین هزار مسکن مهر ساخته شده اما کسی به فکر ایجاد مدرسه برای این جمعیت نبوده که امروز باید به فکر رفع این مشکل بزرگ باشیم.
وی تاکید کرد: یکی از اولویت های ما در سال جاری ایجاد مدارس برای مجموعه های مسکن مهر است.
مدیر کل نوسازی مدارس فارس در خصوص تکمیل سیستم های گرمایشی و سرمایشی مدارس نیز گفت: اعتبار خوبی برای تجهیز این سیستم های مدارس در سال جاری در نظر گرفته است.
نظر شما