پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۱۱

حجت الاسلام حسینی کوهستانی:

روحانیون به ابهامات مردم در مورد تحریم با مطالعه پاسخ دهند

روحانیون به ابهامات مردم در مورد تحریم با مطالعه پاسخ دهند

یزدـ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: روحانیون در منابر خود به سئوالات مردم در مورد تحریم با مطالعه پاسخ دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمدشریف حسینی کوهستانی، ظهر امروز در همایش طلایه داران همدلی و همزبانی که با حضور وزیر اطلاعات برگزار شد، اظهار داشت: یکی از عمده ترین سئوالات مردم از روحانیون در منابر، موضوع تحریم ها است که لازم است وعاظ و روحانیون در این زمینه با مطالعه و تحقیق پاسخ دهند.

وی تصریح کرد: یکی از بزرگترین تحریم های تاریخ اسلام، تحریم شعب ابیطالب است که مردم باید با آن آشنایی کامل پیدا کنند.

حسینی کوهستانی عنوان کرد: در آن زمان پیامبر اسلام (ص) مردم را به ایستادگی و مقاومت و توکل به خدا تشویق می کرد و امروز نیز مردم باید به مقاومت و توکل راهنمایی شوند.

وی همچنین از روحانیون خواست تا با استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان، چالش های استان را با مردم در میان بگذارند و آنها را به سمت مواردی هدایت کنند که از دغدغه های مسئولان استان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد یکی از این موارد را بی سوادی عده ای از مردم خواند و افزود: یزد موفقیت های خوبی در زمینه سوادآموزی کسب کرده اما هنوز عده بسیاری بی سواد هستند که لازم است با استفاده از احادیث و آیات و روایات و متوجه کردن آنها به اهمیتی که اسلام برای کسب علم و دانش دارد، آنها را به سمت سوادآموزی تشویق و ترغیب کرد.

در این مراسم که در مسجد حظیره یزد برگزار شد، از کتاب «جان جهان»، سروده ابوالقاسم غفوری میبدی رونمایی شد.

این کتاب مشتمل بر هزار و یک رباعی است که همگی به ساحت مقدس امام زمان (عج) تقدیم شده است.

ابوالقاسم غفوری، متخلص به ذره، علاوه بر مجموعه هزار و یک رباعی، مجموعه دیگری مشتمل بر هزار و یک دو بیتی در موضوعات مختلف و مجموعه ۴۰۰ دو بیتی درباره حج سروده است که به زودی منتشر خواهد شد.

کد خبر 2777768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha