پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۸:۳۵

کتابخانه عمومی شهید بهشتی گنبدکاووس بازگشایی شد

کتابخانه عمومی شهید بهشتی گنبدکاووس بازگشایی شد

گنبدکاووس- کتابخانه عمومی شهید بهشتی گنبدکاووس، با حضور مدیرکل کتابخانه های استان بازگشایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قوانلو، مدیرکل کتابخانه های استان، عصر شنبه در مراسم بازگشایی کتابخانه عمومی شهید بهشتی شهرستان گنبدکاووس در کانون بسیج گفت: نیاز به توسعه و تجهیز این کتابخانه از گذشته احساس شده بود و برآنیم فضای مطالعاتی و مناسبی را به لحاظ زیبایی و وسعت ساختمان برای علاقمندان ایجاد کنیم.

وی افزود: در پی آن هستیم که میزان مطالعات را رشد دهیم و در این راه چاره ای جز، شناخت آسیب ها نیست. اگر برنامه ریزی بدون آسیب شناسی باشد کاری از پیش نخواهیم برد.

وی ادامه داد: با احساس این دغدغه، کمیته آسیب شناسی مطالعاتی را تشکیل دادیم که مرحله شناسایی آن صورت گرفته است و تا هفته کتاب، خروجی آسیب ها شناسایی خواهد شد.

قوانلو تصریح کرد: در این کمیته آسیب شناسی هر شهرستان به صورت مجزا شناسایی خواهد شد. در مورد کتابخانه شهید بهشتی نیز، این کتابخانه با هزینه ۱۷۰ میلیون تومان از محل تملک دارایی و هزینه کارکرد شهرستان فضاسازی، زیباسازی و توسعه یافته است که امیدواریم در کل استان این اتفاق بیفتد.

وی گفت: ابزارهای زیادی مانند اینترنت، ماهواره، موبایل و غیره که فرصت دستیابی به منابع کتابخوانی را کاهش داده است، ولی ما این ابزار را یک رقیب ندانسته و معتقدیم هیچ چیز جایگزین کتاب و مطالعه عمیق نخواهد شد.

علی علیاری معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری ویژه گنبد نیز گفت: شهرستان گنبد از لحاظ نرم افزار و سخت افزار موفقیت های خوبی را در زمینه کتابخانه ها کسب کرده است که امیدواریم با سعی و تلاش مسئولان، به جایگاه واقعی و شایسته خود برسد.

وی افزود: کسب عنوان سومین پایتخت کتاب در سال گذشته در کشور نشان از شایستگی شهرستان است که این سرمایه فرهنگی نصیب ما شده است ولی دقت کنیم که حفظ کردن آن از به دست آوردنش، بسیار سخت تر است.

کد خبر 2777914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha