پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۳۱

سلاح ورزی:

توانمندسازی بانوان کارآفرین لرستان در دستور کار است

توانمندسازی بانوان کارآفرین لرستان در دستور کار است

خرم آباد - مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان گفت: توانمندسازی بانوان کارآفرین لرستان در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، لیلا سلاح ورزی شامگاه شنبه در جلسه بانوان کارآفرین و بازرگان لرستان در محل اتاق خرم آباد خطاب به بانوان بازرگان استان گفت: تا کسب نتیجه در کنار شما هستیم.

سلاح‌ورزی از تلاش اتاق خرم‌آباد برای تشکیل کانون بانوان بازرگان لرستان قدردانی کرد و گفت: خوشحالم که امروز شاهد گردهمایی جمعی از بانوان فعال در عرصه‌ اقتصاد لرستان هستم، چرا که با دیدن این بانوان خستگی یک سال و دو ماه فعالیتم در عرصه‌ی بانوان برطرف شد.

وی با تأکید بر اینکه درِ اتاق مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان به روی زنان بازرگان استان باز است، افزود: از همین جا اعلام می‌کنم اگر در زمینه‌ طرح و همکاری به کمک استانداری نیاز داشتید، کافی است مرا در جریان امور قرار دهید تا با تمام توان از شما حمایت کنم.

سلاح‌ورزی خطاب به بانوان بازرگان استان گفت: پیگیر کار شما هستیم و تا کسب نتیجه در کنارتان می‌مانیم.

وی از توانمندسازی زنان در عرصه‌های مختلف به عنوان اولین اولویت امور بانوان استانداری لرستان نام برد و اضافه کرد: توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را آغاز کرده و توانمندسازی بانوان کارآفرین استان را نیز در دستور کار داریم و برای اجرایی کردن آن نیازمند هماهنگی و همکاری دو طرفه هستیم.

ضرورت تشکیل هولدینگ توسط بانوان بازرگان لرستان

معاون جهاد دانشگاهی لرستان نیز تشکیل هولدینگ توسط بانوان بازرگان استان را ضروری دانست.

سمیه قربانی در این جلسه اظهار داشت: اگر زنان بازرگان لرستان می‌خواهند موفق باشند، باید به سمت قوی کردن خود و تشکیل هولدینگ پیش بروند.

وی خطاب به بانوان بازرگان حاضر در جلسه گفت: قدرت ما چند برابر می‌شود اگر هولدینگ باشیم، چرا که به واسطه‌ آن موفقیت افزایش می‌یابد و ریسک، سرشکن می‌شود.

معاون جهاد دانشگاهی لرستان بر طراحی و اجرای مدلی کارآمد توسط زنان بازرگان استان تأکید کرد و افزود: بانوان بازرگان لرستان باید به همدیگر کمک کنند تا با هم‌افزایی کارها و برنامه‌ها اجرایی و عملیاتی شود.

وی، افزایش تعداد اعضا را موجب بالا بردن قدرت تشکل دانست و گفت: اگر عضوگیری بانوان بازرگان را فعال کنیم، می‌توانیم به سمت انتخابات برویم.

معاون جهاد دانشگاهی لرستان یادآور شد: برای تشکیل کانون بانوان بازرگان استان نباید به فکر منافع شخصی بود، چرا که اگر به درستی شکل بگیرد نتایج مفید و سود آن نصیب همه‌ی زنان خواهد شد.

قربانی تجاری کردن محصول، آشنایی بانوان با هم و استفاده از تجربیات یکدیگر را از مزایای کار تشکلی برشمرد و اظهار داشت: با تشکیل کانون بانوان بازرگان در لرستان به بهبود اوضاع خوش‌بین هستیم.

 
کد خبر 2778131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha