گفته مي شود ...
*مسوولان سفارتخانه يك كشورعربي در تهران، با ارسال گزارشي براي دستگاه ديپلماسي كشورشان، از پيشرفت هاي ايران در سه حوزه فناوري هسته اي، نانو تكنولوژي و فناوري اطلاعات ( I T )، به عنوان افتخاري براي جهان اسلام و كشورهاي منطقه خاورميانه ياد كرده اند. در اين گزارش همچنين آمده است: عليرغم تبليغات خوبي كه در داخل ايران براي ملي شدن صنعت هسته اي و تبديل آن به عنوان يك عزم و اراده ملي مطرح است، اما در حوزه منطقه اي و جهان اسلام، تبليغات ايران بسيار ضعيف بوده و كمتر فعاليت روشنگرانه اي براي همراهي افكار عمومي ملت هاي مسلمان به ويژه كشورهاي خاورميانه و عربي انجام شده است. ايراني ها در استفاده از اهرم رسانه دچار ضعف هاي مشهودي هستند.
* گزارش ها و گمانه زني هاي اوليه از علت سقوط هواپيماي فالكن سپاه، حاكي از آن است كه تمام شدن سوخت كه در پي دور زدن هاي ممتد خلبان شهيد هواپيما براي بازكردن چرخها و فرود اضطراري در محلي مناسب رخ داد ، علت اصلي سقوط اين هواپيما بوده است.
* بر اساس آمار منابع رسمي، در سال گذشته، 186 خبرنگار خارجي براي تهيه گزارش و خبر به شهر قم مسافرت كرده اند كه از اين تعداد 23 آمريكايي، 17 انگليسي، 16 آلماني و 15 نفر فرانسوي بوده اند. اين تعداد سفر خبرنگاران خارجي به قم و ديدارها و مصاحبه هاي آنان در اين شهر ركورد بي سابقه اي از توجه رسانه هاي غربي به قم را نشان مي دهد.
* شيرين عبادي وكالت منصور اصانلو را به عهده گرفته است. اصانلو دو هفته قبل به اتهام تحريك رانندگان شركت واحد به اعتصاب، از سوي مراكز امنيتي مسوول بازداشت شد. عبادي در پيامي به خانواده اصانلو گفته است شما مراتب اعتراض خود را اعلام نمائيد و من هم ماموريت حقوقي خود را در دفاع از اصانلو دنبال خواهم كرد.
* عليرغم مخالفت وزير كشور، 27 نفر از اعضاي شوراي كلان شهرها به مالزي سفر كردند.
* دكتر رهبر رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي در جمع مديران اين سازمان و به منظور عدم تاثير ارتباطات و رانتهاي شخصي در توزيع بودجه هشدار داده است "چنانچه اطلاعاتي از بودجه هردستگاه توسط يكي از شماها به مسئولان آن ارسال شود، بايد براي خودتان در همان دستگاه به دنبال كار باشيد."
* پرونده دريافت وام غير قانوني يك معاون اسبق و مشاور وزير سابق كار در دستگاه قضايي به مراحل پاياني خود رسيده است. اين فرد كه صاحب امتيازي يك روزنامه را نيز بر عهده دارد در سال 78 از طريق يكي از اعضاي سابق هيات مديره بانك رفاه كارگران، مبلغ 5/2 ميليارد ريال وام از شعبه وزارت كار اين بانك دريافت مي كند كه وثيقه اين وام چك داخلي همان بانك بوده است. بررسي هاي قضايي نشان مي دهد در حالي كه اين مشاور بابت بدهي هاي معوقه 565 ميليون ريال مقروض بوده، در عين حال مجددا موفق به دريافت 5/2 ميليارد ريال وام به صورت غير قانوني شده كه بابت اصل، فرع و خسارت تاخير تاديه وام، تا پايان مهر 84، جمعا حدود 8 ميليارد ريال ضرر و زيان به بانك رفاه كارگران خسارت وارد شده است. وي در دوران انتخابات رياست جمهوري، روزنامه خود را به طور كلي در اختيار ستاد يكي از كانديداهاي رياست جمهوري قرار داده بود.
* نحوه اداره جلسات هيات دولت، شوراي عالي انقلاب فرهنگي و همچنين جلسات مشترك دولت و كميسيون اقتصادي مجلس توسط دكتر احمدي نژاد كه همراه با تسلط و احاطه كامل وي به موضوعات و دستور جلسات بوده، باعث تعجب حاضران شده است.
* جمعي از دانشجويان دانشگاه دولتي كاشان نسبت به اهانت ها و ادامه تدريس يكي از اساتيد خود به نام الف - الف ، كه داراي پرونده هاي عديده قضايي است، اعتراض كرده اند و گفته اند چرا بايد فردي كه به ائمه شيعه، كتاب هاي روايي، مفاتيح و رهبران ديني اين كشور اهانت مي كند،صاحب كرسي تدريس در دانشگاه ها باشد؟
* مردم شهرهاي شاهرود، فلاورجان، سراب، كوهدشت، اصفهان، نوشهر، گناوه و گناباد، اين روزها اشياي نوراني متعددي را رويت كرده اند. يك اصفهاني گفته است" اگر اين اشيا بخواهند بيش از اين خود را به زمين نزديك كنندا، آ مجبور مي شويم با دست خودمان آنها را به پائين بكشيم!" او گفته خودم وسيله اي را ساخته ام كه با 3 سوت آنها را نقش برزمين خواهد ساخت.
* مسئولان اخوان المسلمين سيستان و بلوچستان در جلسه اي به ارزيابي عملكرد چهارماهه دولت احمدي نژاد پرداختند. در اين جلسه يكي از رهبران اخوان المسلمين گفته است" ايدئولوژي احمدي نژاد را قبول داريم و مورد احترام ماست. او انگيزه اي جدي براي مبارزه با فساد و تبعيض دارد. در حوزه روابط بين الملل هم شعارهايي را مطرح كرده كه داراي مبناي ديني و اخلاقي است. "
* با شكل گيري چند باند قاچاق فيلم هاي خانوادگي ايراني به كشورهاي منطقه، توزيع و تكثير اين فيلم ها روز به روز گسترده تر مي شود. اين فيلم ها در كشوري مثل افغانستان فقط به قيمت 500 تومان به فروش مي رسد. بخشي از اين سي دي ها مشتمل بر جشن هاي عقد و ازدواج و جشن هاي تولد خانواده هاي ايراني است كه توسط برخي فيلمبرداران داخلي به خارج ارسال شده است. همچنين بخش ديگر اين سي دي ها توسط باندهاي مافيايي از پارتي هاي مختلط و مفسده انگيز تهيه و براي تخريب چهره مردم مسلمان كشورمان به خارج فرستاده شده است.
* در يكي از جلسات هيات دولت، رئيس جمهور وزير اطلاعات را مامور بررسي خبر مربوط به ويلاي دو هزار متري يك وزير نموده است. همچنين رئيس جمهور به يكي از اعضاي هيات دولت دستور داده ماشين مزداي خود را كنار گذاشته و فقط از ماشين هاي پژو يا سمند استفاده نمايد.
* مصوبه دولت قبلي مبني بر واريز پول حاصل از فروش نفت به حساب بانك هاي خارجي، مسئولان اقتصادي كشور را دچار مشكلات عديده نموده است. يكي ازمديران اقتصادي گفته در حالي كه سود پرداختي بانك هاي خارجي به سپرده هاي ايران حدود 2 درصد است ما در مورد مشاركت هاي خارجي و قراردادهاي فاينانس مجبور به پرداخت سود 8 تا 9 درصدي به بانك هاي خارجي هستيم.
* به دعوت يكي از فعالان سياسي، جمعي از مديران و خبرنگاران مطبوعاتي در نشستي به بررسي راههاي انتخاباتي كردن فضاي جامعه پرداختند. "م - ت" كه ميزبان اين جلسه بود طي سخناني گفت: حيات و ممات سياسي ما در گرو انتخابات خبرگان است. بايد در اين عرصه، فعال تر و جدي تر از هميشه ظاهر شويم. بايد تشكل هاي دانشجويي و زنان را فعال نمائيم. حضور زنان را جدي بگيريد و پرسش و پاسخ راه اندازي كنيد. تشكل هاي زنان را ساماندهي كنيد. همه مي دانيم كه شوراي نگهبان اجازه كانديداتوري زنان را نمي دهد اما ما مي توانيم از همين فضا به نفع خود استفاده كنيم. فضاي انتخابات را زنانه كنيد . زنان نيمي از اين جامعه هستند و علاوه بر اين انسانهايي احساساتي و زود باور هستند. اين امتياز را ناديده نگيريد. نيمي از آراي صندوق ها هميشه متعلق به همين موجودات احساساتي است.
* تعدادي از ايرانيان مقيم امارات نسبت به عدم توجه برخي لنج ها در حمل پرچم با افتخار جمهوري اسلامي ايران اعتراض كرده اند. اين هموطنان مي گويند بسياري از لنج هاي ايراني با پرچم هايي مندرس و رنگ و رورفته وارد آب ها و بنادر امارات مي شوند كه اين موضوع موجبات وهن و تمسخر برخي افراد را فراهم آورده است.
* يكي از اعضاي سابق تيم هسته اي كشور، طي سخناني در مركز مطالعات راهبردي نسبت به احتمال شكل گيري اجماع جهاني عليه فعاليت هاي هسته اي جمهوري اسلامي ايران هشدار داده است.
* آيت الله مشكيني جهت جراحي آب مرواريد، در بيمارستان شهيد شوريده تهران بستري و تحت درمان قرار گرفته است.
* رئيس جمهور در نشست مشترك اعضاي كميسيون بودجه ملجس با هيات دولت كه 3 ساعت به طول انجاميد، به نمايندگان مجلس گفته است چنانچه وزيري پيش شما آمد و خواست با رايزني و لابي، بودجه وزارتخانه خود را افزايش دهد، بلافاصله به من خبر دهيد تا من برخوردي جدي با اين وزير متخلف نمايم. به گفته يكي از نمايندگان، اين جلسه از ساعت 9 شب آغاز و تا 12 به طول انجاميد و هنگامي كه قصد خروج از جلسه را داشتيم متوجه تعدادي از مديران شديم كه براي 12 شب به بعد، وقت ملاقات با رئيس جمهور را گرفته بودند.
* مسئولان دانشگاه آزاد درصددند رشته تحصيلي مديريت NGO ها را در اين دانشگاه راه اندازي كنند.
* از دكتر مسعود خاتمي كه سابقه رياست بيمارستان بقيه الله را در پرونده كاري خود دارد به عنوان اصلي ترين گزينه رياست سازمان هلال احمر نام برده مي شود.
* از علي آهني به عنوان سفير جديد ايران در فرانسه نام برده مي شود.
* پس از آنكه در كتاب جديد انگليسي دانش آموزان كلاس يازدهم پاكستاني، شعري با عنوان The Leader (رهبر) در تمجيد از جورج بوش به چاپ رسيد، موجي از اعتراضات مردمي اين كشور را فرا گرفت. از تركيب حروف اول ابيات اين شعر، عبارت جورج بوش به دست مي آيد و به صورت سربسته از رهبري تمجيد مي شود كه آرامش را به جهان بازگردانده است. وزير آموزش و پرورش پاكستان با عذرخواهي از مردم اين كشور، دستور داده است كه اين شعر در سال جاري تدريس نشود تا در كتاب هاي سال آينده از متون درسي حذف شود. در ضمن وزير آموزش و پرورش پاكستان درج اين شعر را ناشي از غفلت مسئولان تدوين كتابهاي درسي دانسته و گفته است اين شعر را مسئولان مربوطه از روي اينترنت برداشته اند!
نظر شما