پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۵۹

مدیر کل دفتر ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها:

طرح بین المللی ترسیب کربن و منارید در ۲۰ استان کشور اجرا می شود

طرح بین المللی ترسیب کربن و منارید در ۲۰ استان کشور اجرا می شود

سمنان - مدیر کل دفتر ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها با اشاره به اجرای طرح های بین المللی ترسیب کربن و منارید در ۲۰ استان گفت: اتحادیه های منابع طبیعی و آبخیزداری نیز در سطح کشور تشکیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا هادرآبادی پیش از ظهر سه شنبه با حضور در سمنان در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری این استان ضمن بیان اینکه اتحادیه های منابع طبیعی و آبخیزداری تا پایان امسال در همه استان ها تشکیل می شود اظهار داشت: در حال حاضر این اتحادیه ها در ۱۰ استان کشور تشکیل شده و در پنج استان دیگر در حال تشکیل شدن است.

وی از فراهم شدن مقدمات ایجاد اتحادیه ملی منابع طبیعی و آبخیزداری در روزهای اخیر خبر داد و افزود: زمینه بهره گیری از توان جوامع محلی با ساماندهی آنها به منظور مراقبت، حفاظت و بهره برداری از عرصه های منابع طبیعی از مهترین اهداف برای تشکیل این اتحادیه ها است.

مدیر کل دفتر ترویج و مشارکت های مردمی سازمان جنگلها با اشاره به این مطلب که صندوق های خرد اعتباری برای ارائه تسهیلات خرد به ویژه برای روستاییان ایجاد می شود اذعان داشت: البته به توان بازپرداخت این تسهیلات از طریق ایجاد مشاغل جایگزین در جوامع محلی توجه شده است.

هادرآبادی افزود: ۸۰ درصد از اعضای صندوق های خرد اعتباری را باید افراد دارای نفع جوامع محلی مدنظر سازمان جنگلها در منطقه مورد اجرای طرح تشکیل دهند.

مدیر کل دفتر ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها همچنین در خاتمه ضمن اشاره به اجرای طرح های بین المللی ترسیب کربن در استان سمنان، حفاظت، احیا و زمینه سازی برای بهره برداری مناسب از عرصه های منابع طبیعی و مراتع را از مهمترین اهداف اجرای این طرح ها ذکر کرد.

کد خبر 2780627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha