۲۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۰۵

معاون استاندار بوشهر:

ظرفیت‌های فیزیکی مراکز دانشگاهی بوشهر توسعه یابد

ظرفیت‌های فیزیکی مراکز دانشگاهی بوشهر توسعه یابد

بوشهر - معاون امور عمرانی استانداری بوشهر با تاکید بر لزوم توسعه ظرفیت‌های فیزیکی مراکز دانشگاهی استان، گفت: استان بوشهر ظرفیت تبدیل شدن به پایتخت علمی کشور را نیز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسن باستی صبح چهارشنبه در آئین رونمایی از جایزه طرح امید آفرین در بوشهر اظهار داشت: تلاش های بسیار خوبی به منظور توسعه زیرساخت‌های علمی استان بوشهر صورت گرفته است و طرح‌های خوبی در این زمینه در دست اجرا است.

وی با اشاره به تاکید مدیریت ارشد استان بوشهر بر ارتقای سطح علمی منابع انسانی در استان، ادامه داد: نیروی انسانی توانمند نقش بسیار مهمی در توسعه و پیشرفت جامعه دارد و دانشگاه‌ها در این زمینه دارای جایگاه ویژه‌ای هستند.

معاون امور عمرانی استانداری بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر دارای سرمایه‌های غنی در زمینه منابع انسانی است، بیان داشت: پروفسور مشفقیان یکی از این ظرفیت‌ها است که از همین خاک و دیار برخاسته است و همواره نیز در تلاش برای سطح علمی دانشگاه‌های استان است.

وی با بیان اینکه باید فرصت‌های مناسب برای شکوفایی استعدادها در استان بوشهر فراهم شود، اضافه کرد: استان بوشهر قطب انرژی کشور است و ظرفیت تبدیل شدن به پایتخت علمی کشور را نیز دارد.

دانشجو نباید دغدغه‌ای غیر از درس‌خواندن داشته باشد

پروفسور محمود مشفقیان مجری و حامی مالی طرح امیدآفرین نیز در این نشست اظهار داشت: دانشجویان در موقعیتی هستند که فرصت خوبی برای کسب علم دارند و باید تلاش کنند که از این فرصت‌ها به خوبی بهره بگیرند.

وی بر لزوم رفع دغدغه‌ها و مشکلات مالی دانشجویان تاکید کرد و بیان داشت: دانشجویان در هنگام تحصیل فقط باید دغدغه درس‌خواندن داشته باشند و هیچ دغدغه دیگری نداشته باشند.

این استاد دانشگاه آمریکا، حمایت از دانشجویان مستعد را برای خود یک افتخار خواند و افزود: چند دانشگاه دیگر نیز از این طرح الگو برداری کرده‌اند و جایزه و بورسیه‌های تحصیلی برای این طرح‌ها پرداخت می‌کنند.

مشفقیان ادامه داد: من نیز در دوران تحصیل خود با حمایت خیرین درس خواندم و پیشرفت‌های خود را نیز مدیون حمایت‌های خیرین هستم و جرقه اجرای طرح امیدآفرین نیز همین حمایت‌های خیرین بوده است.

در طرح امیدآفرین به دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ماهیانه مبالغی از دو میلیون تا چهار میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کمک هزینه اعطا می شود و به دانشجویانی که موفق به ثبت مقاله ISI یا ثبت اختراع شوند مبلغ دو میلیون تا دو میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بابت هر اختراع یا مقاله تعلق می‌گیرد.

کد خبر 2781380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha