پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۱۳

در آستانه فرارسیدن ماه رمضان؛

نمایشگاه «طرح ضیافت» در رشت افتتاح شد

نمایشگاه «طرح ضیافت» در رشت افتتاح شد

رشت- با هدف تامین اقلام مورد نیاز شهروندان رشت در ماه مبارک رمضان، نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با عنوان «طرح ضیافت» افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران و در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عرضه مستقیم اقلام مصرفی که به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شده است، اظهار کرد: نمایشگاه طرح ضیافت به مناسبت ماه مبارک رمضان و با حضور ۱۰۰ غرفه برگزار شده تا شهروندان بتوانند ملزومات خود را با قیمتی کمتر از قیمت بازار تهیه کنند.

علی منتظری افزود: در این نمایشگاه محصولات پروتئینی، انواع گوشت، خشکبار و کالاهای پرمصرف در ماه مبارک رمضان با تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصدی در اختیارشهروندان قرار گرفته است.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ایجاد تعادل برای عرضه کالاهایی دانست که در طول سال با نوسان قیمت روبرو بوده اند و نیاز است تا با عرضه این کالاها با قیمتی ثابت زمینه های رفاه شهروندان در ماه مبارک رمضان فراهم شود.

منتظری همچنین اعلام کرد: امسال برای اولین بار در این نمایشگاه برنج ایرانی عرضه می شود.

وی افزود: این نمایشگاه ها باهدف تامین مواد مورد نیاز شهروندان در طول سال و به مناسبت های مختلف در سطح استان برپا می شود و علاوه بر این نمایشگاه، فروش های فوق العاده در فروشگاه های شهر نیز برگزار می شود.

نمایشگاه «طرح ضیافت» از ۲۷ خرداد ماه تا ۵ تیرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان گیلان دایر است.

کد خبر 2781865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha